Zvezde i tračevi

DOLAZI LUDAK I 'VAKO LUPA DECU U GLAVU! Poslanik u Skupštini priča o Desingerici - snimak zapalio mreže!

Autor Dragana Tomašević

Poslanik Nebojša Vukanović o Desingerici u Skupštini

Izvor: YouTube/Vijesti Srpske/Instagram/desingerica

Dragomir Despić Desingerica je prošle godine bio "tema broj 1" u domaćim medijima zbog performansa koji su podrazumevali izuvanje i udaranje obožavatelja patikom u glavu, zbog čega su njegovi postupci naišli na osudu javnosti.

Preko društvenih mreža se prepucavao sa gradonačelnikom Banjaluke, a sada je o njemu bilo reči i u Skupštini Repulike Srpske. Poslanik Nebojša Vukanović, kritikujući rad javnog servisa, pomenuo je i Desingericu, i apelovao "da se pevač uhapsi zbog lošeg uticaja na mlade".

"Kada sam bio mali, samo sam čekao kada će se čuti onaj 'Opstanak', da vidim one žirafe kako udaraju nogama. I danas je ta špica popularna. Više sam naučio kroz te emisije o istoriji, biologiji i o prirodi nego što sam naučio u školi. Šta danas gledaju?

Dolazi neki ludak i lupa decu ’vako u glavu i to je hit! Desingerica došao, skine papuču i udara ih u glavu. A, oni veselici: "Aaaaa, udri!" To treba, ljudi, uhapsiti. To treba zabraniti. To su traume! Šta dete zna od 15 godina? Udara jednoga, hoću i ja tamo. I hit u regionu, milion pregleda neki ludak. Dovodite ga tu. To je šizoferenija, ljudi", pričao je Vukanović dok je listovima papira udarao po glavi i mikrofonu.

Pogledajte snimak:

Nebojša Vukanović o Desingerici
Izvor: YouTube/Vijesti Srpske

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!