ZNATE LI KOLIKO MESEČNO ZARADI DARA BUBAMARA? Objavljen izveštaj Agencije - samo na gorivo i plate dala 15.000

Prema izveštaju, Dara je u toku prošle godine zaradila pozamašnu svotu novca.

YouTube/VOSTCAST/screenshot

Pevačica Dara Bubamara na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje slike i snimke iz svog luksuzno nameštenog stana ili sa letovanja na egzotičnim destinacijama. Vozi skupa kola, troši pare na firmiranu garderobu, a prema pisanju medija, samo na plastične operacije je potrošila oko 45.000 evra. Sada je otkriveno i koliko zarađuje na godišnjem nivou.

Prema izveštaju iz Agencije za privredne registre, firma Dare Bubamare, preko koje posluje kao estradni umetnik, tokom 2023. imala ukupan obrt od oko 73.800 evra.

Ovo je bruto zarada od koje je pevačica morala da plati troškove poslovanja, poput plata saradnicima, amortizacije, utrošnje goriva i slično. Za to je Dara izdvojila 15.150 evra, a porez državi platila je u iznosu od 7.000 evra. Prijavila je i sitnije rashode, poput negativne kursne razlike, pa je tako Bubamari na kraju čisto ostalo 51.800 evra.

Kad se neto iznos podeli na 12 meseci, dolazimo do mesečne zarade od 4.300 evra, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Čkalja i Dara Bubamara  Tiktok/vremeplov_nostalgija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!