Zvezde i tračevi

"OVAKO JA NA EKSKURZIJI 2005. GODINE" Utegla se u pocepane farmerice, pršte trbušnjaci, a svi kažu katastrofa!

Autor Dragana Tomašević

Anja Blagojević na meti kritika na društvenim mrežama

Izvor: Instagram/anjablaa

Atraktivna influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, neretko se nađe na meti kritika i negativnih komentara na društvenim mrežama.

Pojedinim pratiocima smetaju njene "slobodnije" objave, zameraju joj što se obračunava na društvenim mrežama i odgovara na kritike, uglavnom vezane za njenog dečka Baku Praseta, ali sada je u centru pažnje zbog odeće koju je ponela u jednom klubu.

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, objavljena je slika Anje Bla sa prijateljicom - influenserka na sebi ima top koji otkriva njen zategnuti stomak, uske farmerice iscepane na kolenima koje ističu zadnjicu i bež čizmice. To je bilo dovoljno da pokupi komentar "kao ja na ekskurziji 2005. godine".

Pogledajte:

Izvor: X/screenshot/Lalalal822710

 Korisnici mreže su pisali i da "džabe trenira kada je niska", ali je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu i napisali da "negativno komentarišu samo oni koji su ljubomorni na nju".

BONUS VIDEO:

(MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!