"DEŠAVALO SE DA NEMAMO GDE DA SPAVAMO" Majka Milice Todorović o teškim trenucima, pevačica plakala u emisiji

Majka Milice Todorović se prisetila ćerkinih početaka

YouTube/Nikad nije kasno

Pevačica Milica Todorović je bila maloletna kada je stala na binu muzičkog takmičenja Zvezde Granda. U ovom takmičenju je i pobedila, a nedavno je otkrila da je neretko išla po buticima i molila da joj pozajme garderobu za nastupe, a da su je oni odbijali.

Jasmina, njena majka, koja joj je bila najveća podrška tokom takmičenja, jednom prilikom se uključila u emisiju u kojoj je gostovala njena ćerka i otkrila malo poznate detalje.

"Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje", rekla je Jasmina tada i dodala: "Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Želela bih da zapeva na našem Trgu jer je to zaslužila".

Jasmina ima jednu želju kada je u pitanju njena mezimica.

"Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke", rekla je za Prvu Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Todorović progovorila o novom dečku  Kurir

(Grand, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!