PUKAO 200.000 € NA NOVI GLISER! Pevač zaveo 15 godina mlađu, pa joj ispunio želju: Plovilo usidrio u Beogradu

Emir Habibović, počastio se luksuznim plovilom koje je usudrio na Savi.

Instagram/emirhabibovicofficial/screenshot

PevačEmir Habibović, koji je već godinama u ljubavi s 15 godina mlađom Zvezdom Granda, Tamarom Selimović koja mu je podarila dve ćerkice, pohvalio se novim gliserom koji je usudrio na Savi. Kako prenose domaći mediji ovo zadovljstvo ga je koštalo 200.000 evra.

Pevač je spreman za predstojeću letnju sezonu koju će, po svemu sudeći, provesti na vodi. On je na društvenim mrežama pokazao svoju rečnu lepoticu koja je u crvenoj boji, po želji njegove supruge Tamare Selimović.

Pevač obožava da jezdi na vodi i sada je rešio da sebi da oduška i vrelo leto uživajući na vodi. To je i sam potvrdio u opisu fotografije: "Moj mir", napisao je on u opisu fotografije.

Instagram/emirhabibovicofficial/screenshot 

Habibović je jedan od najtraženijih radnih pevača, pa i ne čudi što sebi ispunjava materijalne želje. Nema sumnje da će i da zapeva na ovoj lepotici kada sa priajteljima bude jezdio Savom i Dunavom. Prvo ko se provozao na gliseru je bio pevačev otac sa kojim najviše vremena provodi.

Emir je Tamaru zaprosio na Dan zaljubljenih 2022. godine, kada je prvi put bila trudna, a porodice u početku nisu podržale njihovu vezu zbog razlike u godinama.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Maja Šuput na brodu  Instagram

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!