AMIDŽIĆEVA ŽENA ISKOPIRALA NJEGOVU BIVŠU: Dele ukus i za muževe i za enterijer - stan od 100.000 € isti kao Danijelin

Dovoljno je da pogledate fotografije stana Ognjena i Mine i Danijelinog, pa da jasno uvidite "sličnosti".

Instagram printscreen / callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić ne krije kolikouživa u novom braku sa koleginicom Minom Naumović, nakon razvoda od bivše supruge Danijele Dimitrovske. 

Par je nedavno dobio i sina Peruna koji je kruna njihove ljubavi, a poznati voditelj se sa suprugom skrasio u luksuznom stanu na Dorćolu koji su dugo renovirali. 

Prema pisanju domaćih medija, oni su na renoviranje doma potrošili preko 100.000 evra, a sudeći po snimcima i fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, enterijerom dominiraju neutralne nijanse i zemljani tonovi. 

Instagram/callmenaumi 

No, od trenutka kada su se fotografije luks nekretnine našle na mrežama, mnogima nije promaklo da renovirani stan Ognjena i Mine neverovatno liči na stan njegove bivše Danijele

Neutralne bež i braon nijanse dominiraju u obe nekretnine, kao i minimalistički pristup, zbog čega je jasno zašto se povelo pitanje "sličnosti". 

Uostalom, pogledajte kako izgleda stan Ognjena i Mine:

A onda i kako izgleda dom Danijele Dimitrovske:

"Sve je belo, to je meni uvek lajtmotiv, kada je životni prostor u pitanju. Volim da je sve belo i sam prostor tako izgleda veće i čistije", objasnila je Danijela za Blic svojevremeno.

Manekenka i voditeljka voli sveden dizajn i svetle tonove, koje je "razbila" nešto tamnijim braon draperijama, baš kao što je to uradila i Mina u svom novom domu sa Ognjenom.

Instagram/danijeladimitrovska 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ognjen Amidžić došao po ženu i sina u porodilište  Kurir

Izvor: Blic/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!