KOSJERINA BILA PACIJENTKINJA BUDUĆEM MUŽU: Živi Apolon je smuvao na keca, a svi se iznenade kad čuju gde je rođen

Dragana Kosjerina je sa Bojanom odmah "kliknula", njihova ljubavna priča počela je slučajno.

Instagram/dragana.kosjerina/Screenshot

Jedna od najlepših srpskih voditeljki Dragana Kosjerina uskoro se udaje za svog dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva. Venčanje je zakazano za 9. jun, a prema pisanju domaćih medija, svadbena ceremonija biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. 

Inače, par je zajedno od davne 2018. godine, a venčanje su već jednom odgodili zbog pandemije korona virusa. Ipak, čekanje se isplatilo, a par ne krije koliko su uzbuđeni što će se konačno zavetovati na večnu ljubav. 

Interesantno je i da su se Dragana i Bojan upoznali slučajno, tako što mu je lepa voditeljka najpre bila pacijentkinja. 

Instagram/dragana.kosjerina/Screenshot 

Njih je upoznao zajednički prijatelj, pa joj je na taj način bilo lakše jer je za Bojana kao stručnjaka imala preporuku bliske osobe. Kako je Kosjerina istakla, da su stvoreni jedno za drugo uvideli su odmah po upoznavanju jer im je prvi razgovor trajao deset sati.

"Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo", ispričala je svojevremeno.

"Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate", opisala je ona medijima svoju ljubav iz bajke.

Kada je reč o Bojanu, s obzirom da nije medijska ličnost, trudi se da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti, iako često deli objave sa lepom voditeljkom

Tada se pored komplimenata da su "najlepši par", kao i da je "Dragana našla sebi ravnog" redovno ređaju i komentari da uspešni stomalog izgleda poput živog Apolona

Instagram/dragana.kosjerina 

Interesantno je da Bojan nije rođen u Srbiji, već u Portugaliji, gde i dan-danas žive neki njegovi prijatelji i deo porodice koji će se sada naći među zvanicama na venčanju sa Kosjerinom.

Pročitajte još: "VUČEM TRAUME IZ DETINJSTVA, OCA NISAM VIDELA 4 GODINE": Dragana Kosjerina se prisetila rata i izbeglištva iz Sarajeva

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Dragana Kosjerina se penje na zid  instagram/dragana.kosjerina

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!