Zvezde i tračevi

ZAVIRITE U PENTHAUS OD 400.000 € U BEOGRADU! Ovde Kaća i Gobelja uživaju, kristali i pogled od milion dolara

Autor Anja Konstantinović

Katarina Grujić i Marko Gobeljić svoju oazu mira pronašli su u luksuznom penthausu na Novom Beogradu.

Izvor: Instagram/gobeljamg7

Pevačica Katarina Grujić nedavno je zablistala na proslavi svog 32. rođendana, a u prelepu haljinu od 8.000 dinara, koja joj je stajala kao salivena, svi su gledali. Gala proslavi je prisustvovao i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić koji je neko vreme proveo u Grčkoj gde je igrao za tamošnji tim.

Zbog Gobeljinog angažmana, par je bio razdvojen, a Kaća je slobodno vreme provodila s ćerkicom u njihovom luksuznom domu na Novom Beogradu za koji su, kako se piše, iskeširali 400.000 evra.

Penthaus je sređen po poslednjoj modi, a  pevačica je u nekoliko navrata pokazala pojedine delove svog doma.

Kaća i Marko potrudili su se da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo. Za opremanje nekretnine Kaća je angažovala tim stručnjaka kako bi sve bilo baš po njenoj meri i ukusu, a pastelne boje nameštaja ukrasila je zelenim detaljima. Na jednom storiju pokazala je delić dnevnog boravka koji krasi neverovatan kristalni luster, a od pogleda na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu zastaje dah.

Pogledajte fotke iz stana:

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!