BIKOVIĆ IZVISIO, A BIVŠA MU USPELA U HOLIVUDU: Bio lud za njom, a onda su fatalnu lepoticu uhvatili sa drugim...

Prelepa manekenka nekada je bila u vezi sa Milošem Bikovićem, no iako su delovali zaljubljeno, veza je prekinuta gotovo preko noći, a njoj su se otvorile druge prilike...

Instagram/SashaLuss

Miloš Biković danas je konačno uplovio u mirnu luku sa svojom partnerkom Ivanom Malinić sa kojom je nedavno dobio i sina Vasilija. No, pre nego što će pronaći "ženu svog života", o njegovom ljubavnom životu se nadaleko pisalo i polemisalo.

Tako, te davne 2016. godine nije bilo popularnijeg para kako na Balkanu, tako i u Rusiji, od Bikovića i prelepe ruske manekenke Saše Lus

Podsetimo, oni su se upoznali na snimanju reklame, da bi potom osvanuli i na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Svoju ljubav pokazivali su i na društvenim mrežama, a onda je sve puklo odjednom.

Instagram/SashaLuss 

U medijima se pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, a lepa manekenka doživela je osudu javnosti i prozvana ljubavnicom. Prolazila je pakao, a Miloš, kao pravi kavaljer, oglasio se na Instagramu i priznao da su raskinuli mnogo pre nego što je ta fotografija nastala, ali da nisu našli za shodno da o tome obaveste javnost.

Ipak, činilo se da je i pored Miloševe izjave, javnosti trebalo dosta vremena da u to poveruje. No, kako je "svakog čuda tri dana dosta", tako je i cela ta situacija brzo pala u zaborav.

Nakon kraha ove veze, Sašina karijera je krenula vrtoglavo uzlaznom putanjom. Doduše, manekenka je neretko davala "materijala" da se o njoj piše i mimo poslovnih uspeha. Setimo se samo njenog pojavljivanja na Kanskom festivalu 2022. kada je crvenim tepihom prošetala golih grudi u potpuno providnoj haljini.

Profimedia 

Lepotica koja će uskoro napuniti 32 godine, i dalje radi punom parom. Tako ne samo da je nosila modele svih velikih kreatora, već je i krasila naslovnice prestižnih magazina.

Interesantno je i da je njoj pošlo za rukom ono što nije Bikoviću. Nakon raskida sa srpskim glumcem prvi put je počela da radi i kao glumica, i sada već može da se pohvali velikim ulogama koje kritičari hvale.

Njeno poslednje ostvarenje "The Last Front" o najtužnijim trenucima tokom Prvog svetskog rata javnost je dočekala sa oduševljenjem, a pozitivni komentari samo se ređaju.

Saša Lus   YouTube

Igrala je i u "My happy dinosaurs", "Sheroes", "Anna", "Shattered", "Valerian and the City of a Thousand Planets", i mnogim drugim holivudskim ostvarenjima zbog čega joj poručuju da je gluma definitivno njena budućnost.

Naravno, iako nema sumnje da je gluma njena strast, i dalje se bavi i modelingom, a kako danas izgleda jedna od Bikovićevih najlepših bivših devojaka, pogledajte u galeriji u nastavku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve  Kurir

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!