"IĆI ĆEMO SVI ZAJEDNO NA LETOVANJE!" Darko Lazić ogolio dušu o odnosu sa bivšim ženama

Darko Lazić došao na rođendan Aleksandre Mladenović sa suprugom, pa uporedio bivše - Anu Sević i Marinu Gagić.

ATA / A.H. / Antonio Ahel/Instagram/gagic_marina/screenshot

Darko Lazić je na rođendan Aleksandre Mladenović stigao ruku pod ruku sa trudnom suprugom Katarinom Lazić, a ono što je svima izmamilo osmeh jeste susret sa njegovom bivšom suprugom Anom Sević i njenim sadašnjim suprugom Danijelom. Dva para su u sjajnim odnosima, te su zajedno u dobrom raspoloženju i stigli na proslavu, što su zabeležile kamere.

ATA A AHEL 

Lazić je u intervju za Kurir otkrio da dane provodi radno jer je sezona počela, ali da svaki slobodan trenutak provodi sa trudnom suprugom. "Katarina odmara, uglavnom je kod kuće sa mojom majkom i sa njenom. Više ne može da putuje sa mnom, mislim može, ali da se ne muči, bolje je da odmara kod kuće", rekao je Lazić.

This browser does not support the video element.

Darko Lazić  Kurir

Pevač je progovorio i o odnosu sa bivšom suprugom Anom Sević, a potom se dotakao i Marine Gagić. "Kada su dvoje ljudi normalni tako treba da ude, pa imamo dete i smatram da je sve ovo normalno. Između Ane i mene ne dolazi do nesuglasica, mi smo to prevazišli odavno. Bili smo mladi, a sad smo zreli i razumni. Sve rešavamo pričom", otkrio je Lazić, a potom sa osmehom nastavio:

ATA A AHEL 

"I sa Marinom sam isto u dobrim odnosima, imamo dete, sve je okej. Nismo toliko bliski, ali proćiće godine pa ćemo biti (smeh). Ma ićićemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga!"

S obzirom da su se ove večeri zajedno pojavili na Aleksandrinoj žurci, zanimalo nas je da li će u paru i otići kući. "Ne razdvajemo se, idemo zajedno kući, čak planiramo i da živimo zajedno. Šalim se, naravno", odgovorio je pevač

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kaća ,Andrijana ,Darko  Kurir

 (Kurir/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!