Zvezde i tračevi

ISTINA O KOJOJ SE ĆUTALO 43 GODINE: Ovako je Toma Zdravković izvređao Lepu Brenu na početku njene karijere

Autor Marina Cvetković

Saša Popović, ispričao je u jednoj emisiji kako je proteklo upoznavanje sa legendarnim Tomom Zdravkovićem koji je jednom prilikom došao da sluša Lepu Brenu i Slatki greh.

Izvor: Youtube printscreen / Lepa Brena

Poslednje dve godine ne prestaju prisećanja na život i muziku legendarnog pevača Tome Zdravkovića, i detaljima koji su na verodostojan način prikazani u filmu "Toma" zbog kog je plakao ceo region. Sada je i Saša Popović u jednoj emisiji ispričao kako je proteklo upoznavanje sa Zdravkovićem koji je jednom prilikom došao da sluša Lepu Brenu i njen tadašnji bend "Slatki greh".

Popović se prisetio kako je svima bilo puno srce kad su videli da u restoran u kojem su nastupali ulazi čuveni Toma.

Izvor: YouTube/Pink screenshot/YouTube/srbabeg

"To je još uvek bila bivša Jugoslavija, '81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pesme smo voleli više nego išta. Prilazi našem stolu i kaže: 'Momci, čuo sam da svirate do j...', rekao je Popović i nastavio:

"Erna ga je dovela, ona je muzička urednica, seli smo za sto... nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od sebe", rekao je Saša.

Izvor: Youtube / Lepa Brena

Međutim, čini se da je Tomanjihovim nastupom ipak bio razočaran, jer je izvređao članove benda kao i jednu od najvećih regionalnih zvezda Lepu Brenu čija je karijera tada bila još u povoju. "Kad se završilo to veče, izlaze svi, Toma izlazi poslednji, prilazi nam i kaže: 'Znate šta ste vi? Vi ste pi**e, go**a', sve najgore, izvređao nas, mi u šoku, nismo mogli da verujemo', završio je Popović.

 BONUS VIDEO:

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!