MLADENCI NESTALI POSLE VENČANJA! Tamara i Darko se popeli na kupolu Hrama, a cena je prava sitnica

Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić obavili su crkveno venčanje, ali i krštenje svoje mezimice u Hramu Svetog Save.

MONDO/Stefan Stojanović

Nakon što je fudbaler Darko Jevtić pucao iz puške i iz prve pogodio jabuku, usledilo je okupljanje kako bi video svoju mladu pevačicu Tamaru Milutinović. Ona je zablistala u raskošnoj beloj venčanici optočenoj kristalima i šljokicama bez ramena, a nakon ceremonije venčanja u kripti Sv. Velikomučenika cara Lazara u Hramu Sv. Save, usledilo je i krštenje njihove mezimice Emili.

Oni su nakon bogoslužbenog čina otišli liftom na vrh kupole Hrama kako bi se slikali, a cena ovog zadovoljstva je 3.000 dinara.

Nakon završenog slikanja izašli su iz hrama gde su nasmejani i raspoloženi pozirali okupljenim medijima. Odmah nakon toga, mladenci su ušli u oldtajmer, pa su se potom sa Vračara uputili ka prestoničkom restoranu, gde će na slavlju okupiti pola estrade.

Mladenci su ispoštovali sve tradicionalne običaj. Mladoženja se pojavio u luksuznom džipu, a čim se pozdravio sa tastom i taštom, uzeo je pušku Tamarinog oca i zapucao u jabuku. Milutinovićka nije žalila novac za svoju venčanu haljinu koja je izrađena po meri i nakit, koji su stigli iz inostranstva i koji su koštali čak 20.000 evra. U ruci je držala buket od belih božura, koji simbolizuju lepotu.

Belim oldtajmerom koji je obasut belim cvetovima, pevačica i njen suprug došli su do restorana. 

This browser does not support the video element.

Stižu mladenci na slavlje  Kurir

Mladenci su se pobrinuli da svaki detalj izgleda savršeno, te je dekoracija od belih ruža svuda u sali, kao i ispred nje. Zlatnim slovima urezani su inicijali novopečenog bračnog para, u delu koji je namenjen za fotografisanje.Takođe, ispred restorana nalazi se veliki beli dvorac na naduvavanje unutar koje se nalazi trambolina ukrašena šarenim balonima, a gde će tokom večeri svi najmlađi gosti Tamare i Darka bez sumnje uživati.

This browser does not support the video element.

Svadbena dekoracija  Kurir

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Venčali se Tamara i Darko  Kurir

 (MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!