JOVANA PREDVIDELA VEZU SA DRAGANOM?! Ljubi bogatog biznismena, a ovako je govorila pre njega

Jovana Jeremić je nakon razvoda postaila jasne kriterijume kada su muškarci u pitanju.

MONDO/Stefan Stojanović

Jovana Jeremić važi za osobu koja bez dlake na jeziku uvek iskaže svoje mišljenje, naročito kada je reč o muško - ženskim odnosima o kojima je brutalno govorila u intervjuu za MONDO.

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji u više navrata je isticala da su, nakon razvoda od Vojislava Miloševića, njeni kriterijumi za emotivnog partnera visoki, kao i da zna koliko vredi. Trenutno je u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem u kojem je, kako kažem pronašla sve što joj je potrebno.

U više navrata je istakla da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije. Voditeljka je upravo o tome govorila u jednom intervjuju koji je dala pre izvesnog vremena, pa nekim delom i sama sebi predvidela sve što joj se trenutno dešava.

"Ja sada kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko sa kojim sam bila do skoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako", rekla je Jovana, međutim iako Dragan nema lanac restorana i kafića, ima lanac pekara, veoma je uspešan i bogat, baš kao što je Jovana i priželjkivala.

Savet ženama za uspešnu vezu je dala za naš portal:

“Kada upoznate muškarca, ne možeš odmah da ležeš u krevet s njim. Ja imam mnogo drugarica koje me ništa ne slušaju, pa sad dođu pa mi plaču. Džabe! Nemamo ništa od toga što ćeš ti da dođeš kao guska koja je uradila sve kontra od onoga što sam joj ja rekla i da mi plačeš. Znači, mora da se upozna muškarac, on mora da se lomi oko žene. Dok se ne lomi oko žene, dok ne gleda kako žena guta ovu čašu vode - ne daješ onu stvar!”, istakla je Jovana.

Pogledajte ceo intevju sa Jovanom Jeremić:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić pravi špagu pored bazena  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)