KOSJERINA KAO MILION DOLARA: Udaje se najlepša srpska voditeljka, isplivale prve slike!

Dragana Kosjerina danas staje na "ludi kamen"

Kurir

Voditeljka Dragana Kosjerina udaće se danas za dugogodišnjeg verenika Bojana Perduva.

Dragana i Bojan su upravo stigli pred crkvu u kojoj će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav. Dragana je na venčanje došla u skupocenom crnom automobilu marke "Porše".

Kurir 

Voditeljka se pojavila sa cvećem u kosi, u beloj uskoj venčanici i sve zasenila lepotom, dok je njen budući suprug pored nje blistao u elegantnom odelu.

This browser does not support the video element.

Dragana Kosjerina  Kurir

Slavlje će biti upriličeno u jednom elitnom hotelu u Beogradu.

"Biće 100 zvanica. Tačno 50 s mladine strane i 50 s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili, i to njima apsolutno odgovara. Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanja menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga", rekao je ranije izvor za domaće medije.

Ovako izgleda Bojan:

Kako prenose medije cene svadbenih veselja u tom hotelu iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.

"Ta dva paketa su različita, ali mladenci se uglavnom odlučuju za skuplju varijantu jer, kada se podvuče crta, to ispadne isplativije. Ne služi se domaća kuhinja, nego francuska. Meni je elegantan, a čak sedam profesionalnih kuvara priprema specijalitete. U ovom slučaju, ali i kod ostalih svadbenih ceremonija, biće postavljeni dekorativni paneli. Ipak je ovo hotel i gosti cirkulišu iz svih krajeva sveta, ali opet se oseća neka druga atmosfera jer je sve podređeno mladencima i njihovim gostima. Što se muzike tiče, tu je politika hotela malo striktnija. Dozvoljeni su svi žanrovi osim domaće pop i folk muzike, samo strani, a od domaćih bivših jugoslovenskih zvezda dozvoljen je Zdravko Čolić. Hotel ima bendove s kojima sarađuje godinama unazad i mladencima taj odabir repertoara odgovara".

(Kurir, MONDO)