NIŠTA SARMA I PEČENJE! Isplivao meni sa venčanja Dragane Kosjerine - služe se tartufi, losos i guščija džigerica

Danas je građansko venčanje Dragane Kosjerine i Bojana Perduva

Kurir/Nemanja Nikolić

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik stomatolom Bojan Perduv danas organizuju građansko venčanje u jednom elitnom hotelu u Beogradu.

Dragana Kosjerina juče se pred bogom Bojanu zaklela na večnu ljubav u crkvi Svetog Marka, a danas su svoju ljubav krunisali i pred porodicom i prijateljima u hotelu.

Uskoro sledi svadbeni ručak, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, ovo je meni:

Morner od zimskih crnih tartufa

Krompir "darphin"

Pršuta, lešnik, aioli od belog luka

Guščja džigerica

Karamelizovani lešnik, kajsija, celer, vafli

Langustin, "en feuille de brick"

Marakija, mus od avokada

Sporo kuvani losos

Kremasti praziluk, vermut, radič

Wagyu

"pierogi" od sporo kuvanih junećih rebara, "cremux" od rena, sos boedolaise

Instagram/Screenshot 

  Pogledajte zvanice:

 (Kurir, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!