KAD BIH SE PONOVO ŽENIO, TEBE BIH IZABRAO! Žika obasipao Tanju Savić komplimentima, a ljubio njenu koleginicu

Voditelj Žika Jakšić iza sebe ima dva braka i poznat je po tome da je slab na pevačice, ali i one na njega.

ATA Images/ Antonio Ahel

Voditelj Žika Jakšić važi za velikog šarmera na estradi, a jednom prilikom u emisiji "Nikad nije kasno" ugostio je Tanju Savić kojom je bio oduševljen i nije sakrio šta misli o pevačici. S obzirom na to da je poznaje od njenog pojavljivanja na sceni i jako je ponosan na njen uspeh, počastio ju je komplimentima, te iznenadio publiku priznanjem pred kamerama.

On je izjavio da bi je oženio, a ovo je nasmejalo mnoge u studiju, pa i pevačicu. Žika nije mogao da sakrije oduševljenje Tanjom Savić, a poznato je da je ranije bio u vezi sa njenom koleginicom Slavicom Ćukteraš.

"Vidi Tanjicu, bravo za nju. Kako si lepa, majke mi. Lepše izgledaš sad nego pre deset godina. Majke mi, kada bih se ženio ponovo, samo bih tebe oženio. Ti radiš svoj posao, ja radim svoj posao, ne moramo ni da se viđamo. Nema veze", našalio se Žika Jakšić na svoj i na Tanjin račun, a jedna od takmičara je dobacio: "A kako posle da se razvedeš?".

"Nemam ja šta od Tanje da se razvodim, ma, ne moramo ni da se viđamo", odgovorio je Žika, a Tanja nije ostala imuna i priznala je da joj je Jakšić jedan od ljudi sa estrade koji joj je veoma drag - "Znam da se Žika šali. Mi se znamo toliko godina i on želi da kaže da sam postala žena".

Nakon turbuletnog rastanka od bivšeg supruga, Tanja je sreću u ljubavi pronašla pored 11 godina mlađeg pilita Muhameda Bešića Mukija, a da nevolja ima u raju priznala je nedavno. Na dan kada je izašao njen album posvađala s dečkom što ju je koštalo 5.000 evra.

Žika iza sebe ima dva braka. Sa prvom suprugom ima sina Andriju koji se oženio zanosnom crnkom, a u drugom braku bio je sa voditeljkom Dajanom Paunović sa kojom je takođe zasnovao porodicu. Svojevremeno, je priznao da je oba puta on bio taj koji je doneo odluku da je vreme da se razvede, istakao da je s obe bivše supruge u odličnim odnosima, a zatim pitao "da li može da se osigura od braka".

K1 printescreen 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

TANJA SAVIĆ OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA! Kada dođe kući jedna stvar joj u tome pomaže, a sada je spremna i ZA NOVU LJUBAV  Kurir televizija

 (MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!