GALA SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ! Fotografije iz dvorca sve oduševile, tu su i njeni naslednici

Dragana Mirković objavila je nekoliko fotografija iz svog dvorca i čestitala ćerki Manueli rođendan.

Instagram/Dragana_Mirkovic

Pevačica Dragana Mirković kojoj su ćerka Manuela i sin Marko velika podrška nakon što je saopštila da je posle 24. godine podnela papire za razvod braka napravila je pravu bajku za 22. rođendan naslednice. Na Instagramu je objavila fotografije s naslednicima iz luksznog dvorca.

"Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše", napisala je Dragana, uz fotografiju sa Manuelom i sinom Markom. Svi su bilu u belom, a pevačica je pokazala i prelepu rođendansku tortu koja je bila u obliku srca, dok su beli-rozi tonovi preovladavali dekoracijom.

"Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona", ispričala je za "Story" jednom prilikom Dragana.

Dragana je pre nekoliko godina otkrila da je sa Tonijem pazarila dvorac u Austriji, kao i da ga je dugi niz godina renovirala. Zdanje u kojem je živela Marija Tereza krajem 17. veka, broji 235 prozora, a velelepni dvorac ima poseban kulturno-istorijski značaj i koštao je 50.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dragana Mirković dobila nagradu  Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!