ANA MIHAJLOVSKI LUMPOVALA SA BIVŠIM MUŽEM: Nakon razvoda o njemu ni da zucne, a sada ne skidaju osmehe

Voditeljka je pokazala kako se provodi sa bivšim suprugom.

Lepa i Srecna

Ana Mihajlovski nikada nije bila neko ko je u javnosti govorio o svojim partnerima. Naprotiv. Sve što se dešavalo u njenoj kući pokušavala je da sakrije od očiju javnosti, a tek bi se s vremena na vreme pojavila po koja informacija iz njenog privatnog života.

Podsetimo, ona je u prošlosti dva puta bila u braku. Prvi put se udala za Gorana Stamenkovića, vlasnika producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu, a ono što je pohvalno, ali i retko, nažalost, je da su njih dvoje nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Sa ćerkom su čak išli i na zajednička putovanja.

Pink/screenshot 

Nakon razvoda, Ana je sudbonosno "da" izgovorila biznismenu Mirku Grubinu. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

No, Ana je sada iznenadila sve kada je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa koncerta Koldpleja na kom je bila upravo sa bivšim suprugom Mirkom i prijateljima. 

Lepa voditeljka nije skidala osmeh sa lica, i jasno je da su se više nego dobro proveli.

Podsetimo, Ana je nakon razvoda progovorila o razlozima zbog kojih drugi brakovi mahom ne uspevaju.

"Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak", napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Posle razvoda od Mirka, domaći mediji su pisali da je Ana od njega dobila luksuzan stan u kojem je nastavila da živi sa decom, međutim ona je to odlučno demantovala.

"Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem", rekla je svojevremeno voditeljka.

Jedini muškarac kojeg je Ana predstavila javnosti nakon dva razvoda bio je glumac Vuk Kostić, sa kojim se zabavljala nekoliko meseci, krajem 2019. i početkom 2020. godine, a njihova romansa izazvala je veliku pažnju. Voditeljka i glumac prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na promociji serije "Južni vetar" u februaru 2020. godine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠOK! VODITELJKA U EMISIJI PROČITALA UŽASAN SEKSISTIČKI KOMENTAR NA NJEN RAČUN Njena emisija bila hit, ali pisali su STRAŠNE stvari  kurir televizija

Izvor: Blic.rs/ Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!