PEVALA "LAZARICU" A ONDA SKINULA BRUS: Pevačica sve samo ne smerna, toples fotkom razlupala muškarcima mozak

Ivana Jordan koja je u prošlosti važila za mirnu i "finu", pokazala je svojevremeno i svoju drugu stranu.

Instagram/ivanajordan_

Ivana Jordan danas nije toliko u žiži javnosti kao što je to nekada bio slučaj, no neke njene objave s vremena na vreme ponovo postanu viralne, kao što je to slučaj sa toples fotkom koju je objavila pre nekolio godina.

Pevačica čija je pesma "Lazarica" i dan-danas veliki hit, u prošlosti je važila za smernu, no čini se da se situacija promenila. Iako je danas prilično slobodnija kada je u pitanju lični stil, njena gola fotka je ipak svojevremeno napravila pravu pometnju na mrežama.

Ivana se sunčala na peškiru, a u prvom planu su njene gole grudi. Iako se na fotkama "sve vidi i ništa ne vidi", vreli kadrovi su bili dovoljni da zapale maštu mnogih.

Tada je njena vrela fotografija postala viralna na nekadašnjem Tviteru, te su se nizali mnogi komentari zbog ovakvog izdanja pevačice koja s vremena na vreme voli da iznenadi svoje pratioce provokativnim kadrovima. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ivana Jordan   Instagram/ivanajordan_

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!