BRATA KARDAŠIJANKE UNIŠTILA VERINA ĆERKA: "Ložio" se na sestru, a sad ne može da napravi dete njenoj drugarici

Rob Kardašijan je otkrio sestri koji problem ima nakon što je predložila da spava sa njenom najboljom prijateljicom.

Instagram/KimKardashian

Rob Kardašijan napravio je bum novim priznanjem u poslednjoj epizodi rijalitija "The Kardashians". Brat slavnih sestara godinama izbegava da se pojavljuje u javnosti, a na prste jedne ruke mogu se nabrojati paparaco fotografije od kako se povukao u ilegalu. 

Na mrežama se samo mogu videti fotografije ćerkice koju je dobio sa bivšom suprugom Blek Čajnom, a jedino je Kloi ta koja s vremena na vreme objavi po koji selfi sa bratom

Upravo je Kloi ta koja je od njega sada dobila neočekivano priznanje nakon što mu je predložila da ima odnose sa njenom najboljom prijateljicom Malikom

Sve je počelo tako što je Malika, koja je inače dobra sa svim Kardašijankama, pričala da želi da se ponovo ostvari u ulozi majke nakon što je pre četiri godine dobila sina Ejsa sa bivšim partnerom.

Kako je njihov razlaz bio veoma buran, Malika je naviknuta na ulogu samohrane majke, i razmišljala je da ode u banku s*erme. Međutim, Kloi je imala drugi plan - da u tu svrhu iskoristi njenog brata Roba.

"On je tako dobar ulov. Uostalom, vi ste već spavali zajedno", rekla joj je Kloi. Nakon toga je pozvala Roba kako bi mu izložila plan.

"Imam za tebe ozbiljno pitanje, kunem se u Bibliju", započela je Kloi. "Malika želi da ima još jedno dete, i htela je da ide u banku s*erme kako bi pronašla idealnog donora. Zašto to ne bi dobila od tebe?", upitala ga je.

Međutim, Kloi je od svog brata dobila jednostavan odgovor - da više ne može da ima odnose.

"Da li si ga pokvario", dodala je Malika, a Kloi je dodala, "Rob, ne morate da spavate, možeš samo to da uradiš u čašu".

Na to joj je brat odgovorio: "Ne mogu više da ga di*nem. Šta ne razumeš".

Kloi je insistirala neko vreme, da bi na kraju odustala od ideje nakon što je dobila potvrdu da joj brat ima erektilnu difunkciju.

Inače, ovaj problem ne čudi ako se uzme u obzir da je Rob godinama na teškim antidepresivima, te da je dugo bio suicidalan. Sve to je pokrenuo problem sa bivšom devojkom Ritom Orom

Albanka koja se u više navrata hvalila da ju je "majka Vera naučila tradicionalnim vrednostima", u javnosti je pokazala sve samo to ne, te je Roba svojevremeno varala sa njih dvadeset. 

"Kada te žena vara sa jednim muškarcem, mogu da živim s tim. Ljudi prave greške, verujte mi. Oprostio sam mnogo puta…", započeo je Rob tada na mrežama. "Ali kada žena ne poštuje sebe tako što se petlja sa više od 20 muškaraca dok je u vezi sa vernim muškarcem… jednostavno ne razumem kako žena to može da uradi svom telu. A tvoja karijera još nije ni počela. Ne trpim aljkavost. LOJALNOST", napisao je besno.

Kasnije je dodao: "Kako žena koja je toliko zauzeta pokušavajući da započne sopstvenu karijeru ima vremena da bude sa toliko tipova dok je u vezi?!"

Instagram/ritaora 

"Zapravo mi se gadi što žena može da preda svoje telo više od 20 tipova za manje od godinu dana dok pokušava da započne karijeru", pisao je Rob na tadašnjem Tviteru.

Rita se tada nije oglašavala, a kasnije je rekla da "nisu bili ekskluzivni", te da je to bila kratka romansa, kao i da im je bilo "zabavno".

Od tog trenutka kreće njegov sunovrat, a uprkos preklinjanjima da mu se vrati, Rita mu nikad nije oprostila javno blaćenje, a on je počeo da opsesivno jede zbog slomljenog srca. Rob je upamćen i po ogromnom skandalu kada je u rijalitiju "Keeping up with Kardashians" priznao da je godinama bio ludo zaljubljen u sestru Kim, te da je noću često fantazirao o njoj, što je izazvalo lavinu negativnih komentara.

Nakon toga je uplovio u toksičnu vezu sa Blek Čajnom koja je dobila dete sa bivšim dečkom njegove sestre Kajli Džener.  Zbog svega je nabacio ogroman broj kilograma, a Čajna ga je u jednom trenutku gušila kablom od punjača. 

YouTue/E! Entertainment 

Rob je dogurao do kilaže od 150 kilograma, a njegovo mentalno stanje sve se više pogoršavalo. Srećom, na kraju je ipak potražio pomoć, najviše zbog ćerke koju je dobio sa bivšom suprugom, ali iako je poprilično popravio kvalitet života, neke druge "stvari" očigledno još uvek ne funkcionišu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Vežbe Kim Kardašijan za veću zadnjicu  Youtube/Senada Greca

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!