"DNEVNO ZARADIM 1.000 EVRA" Nika Ilčić otvorila Onlifens - Da se ne lažemo, nisam Nikola Tesla...

Nika Ilčić, hrvatska influenserka koja je bila u emotivnoj vezi sa jutjuberom Arsom, otvorila nalog na sajtu za odrasle

Instagram/nikailcic/screenshot

Hrvatska jutjuberka i influenserka Nika Ilčić, u žižu pažnje dospela je nakon što je bivšeg dečka, jutjubera Marka Arsenijevića, poznatijeg kao Arsaovde, prijavila za nasilje.

Tiktoker je priveden u maju prošle godinezbog nasilja u porodici. Arsa je navodno bio nasilan prema svojoj devojci Niki Ilčić, što je on demantovao, a nedugo nakon incidenta se oglasila na svom profilu i saopštila da je "dana 08.05.2023. pretpela nasilje od strane tadašnjeg vanbračnog partnera" i dodala da to "nije bio prvi put da je vršio fizičko i psihičko nasilje".

Nakon godinu dana stižu nove vesti o Niki - otvorila je Onlifens i zbog objašnjenja koje je osvanulo na društvenim mrežama, zaradila pregršt laskavih komentara.

Nika je u intervjuu za jednu hrvatsku emisiju otkrila da je otvorila Onlifens "jer se influensing" ne isplati, ali i dok je mlada. "Nikako ne preporučuje 'posao'", govori da je to njena odluka "dok je mlada", ali i jer je svesna da "nije Nikola Tesla".

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!  Kurir televizija

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!