Zvezde i tračevi

BRENIN NASLEDNIK SMUVAO PRAVU LEPOTICU! Neće više da krije intimu, sve objavio: Pokazao koliko se vole

Autor Anja Konstantinović

Viktor Živojinović objavio je na društvenim mrežama fotografiju svoje nove izabranice.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović privlači veliku pažnju javnosti. Kao i većina dece velikih zvezda rastao je pod budnim okom kamera, te mu javni život nikada nije bio stran. Nedavno se u centru komentarisanja našao kada je pokazao svoj novi izgled nakon što je smršao 50 kilograma, a sada je pokazao i novu devojku.

Viktorov ljubavni živeo oduvek je privlačio pažnju javnosti, te su ga spajali s brojnim poznatim lepoticama, a sada se oglasio  na Instagramu i podelio fotografiju s novom devojkom.

U pitanju je lepa influenserka Sofija Spasojević, a mlađi sin folk dive i Bobe Živojinovića, nije krio emocije. Sofija i Viktor su pozirali zagrljeni, a tu je bio i osmeh, kao i emotikon srca.

Izvor: Instagram/viktorernest/printscreen

Viktor se iselio iz porodične vile na Bežaniji i sada živi u svom stanu u luks naselju na Novom Beogradu, a s novom izabranicom se prvi put nedavno pojavio na svojoj rođendanskoj proslavi, međutim tada nisu svi znali ko je atraktivna brineta.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!