DOK JE SPREMALA HALJINU ZA SAHRANU, ON SPAVAO SA DRUGOM: Glumica koja umire ostala bez para i tera muža da plati

Slavna glumica Šanen Doerti odlučila je da "presavije tabak" i tuži još uvek zakonskog supruga.

BORISIO / Pacific coast news / Profimedia

Zvezda kultne serije "Charmed" i "Beverly Hills 90210", Šanen Doerti koja se već duže vreme bori sa rakom dojke, odlučila je da natera još uvek zakonskog supruga, fotografa Kurta Isvarienka da plati zaostalu alimentaciju.

Kako se vidi u podnesku tužbe, nekada popularna glumica traži iznos od 15.343 dolara mesečno retroaktivno, odnosno sve što duguje do 1. juna 2024. godine, plus paušalni iznos od 9.100 dolara za troškove advokata.

Ona takođe traži 11.800 dolara za razne naknade koje je skupila "u pokušajima da dobije Kurtove potpune odgovore" na njihov brakorazvodni postupak.

s_bukley/Shutterstock 

Doerti se odlučila na ovaj korak jer očekuje da će zarada od njenog striminga drastično pasti ove godine. 

"Kao rezultat mojih stalnih zdravstvenih problema, uglavnom sam bio nesposobna da radim i nemam izglede za buduće zaposlenje.Danas je skoro sav novac koji zarađujem preostali prihod od posla koji sam obavljala pre braka", obrazložila je u pravnim dokumentima.

Rekla je da je većina zarade dolazi od serije "Charmed", u kojoj je igrala vešticu Pru Halivel u prve tri sezone između 1998. i 2001.

"Nedavno sam saznala da se 'Charmed' više neće strimovati ni na jednoj većoj platformi nakon 30. juna 2024. Kao rezultat toga, moj budući preostali prihod će se dramatično smanjiti," objasnila je glumica i dodala da će njeni medicinski računi "dramatično porasti" kada izgubi SAG zdravstveno osiguranje zbog nerada. Dobila je samo jednu malu ulogu od 2022. godine, u filmu "Darkness of Man" iz 2024.

DFree/Shutterstock 

Glumica u tužbi ističe da Isvarienko ne bi trebalo da ima problema sa plaćanjem izdržavanja i pomaganjem oko njenih medicinskih računa koji su iznosili 21.640 dolara 2023. godine "jer redovno baca novac na raskošna iskustva i predmete".

"Dok ja nisam bila u mogućnosti da radim, snosila sam prevelike medicinske troškove koji nisu pokriveni osiguranjem da bih se podvrgla eksperimentalnim tretmanima u nadi da ću produžiti moj život, Kurt je koristio privatni avion, trošeći hiljade dolara u spa centrima, prodavnicama nakita, Gučiju, itd. letove za svoju 'agentkinju', dok istovremeno tvrdi da nema dovoljno sredstava da me izdržava", rekla je Doerti u svom podnesku.

Instagram/theshando 

Poseban akcenat je na agentkinju Kolijer Grim s obzirom da se ispostavilo da su ona i Kurt u vezi godinama

Glumica je dodala na kraju: "Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije plaćao privremeno supružničko izdržavanje i nije davao doprinose za moje advokatske ili računovodstvene honorare i troškove od kada sam podnela tužbu za razvod."

Podsetimo, bitka slavne glumice traje od 2015, kada joj je prvi put dijagnostifikovan. 2017. je objavila da je u remisiji, ali je 2020. otkrila da se bolest vratila. Pre nekoliko meseci je potvrdila da se rak proširio na mozak, a nedavno je otkrila i da je rak metastazirao na kosti.

Inače, samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž je tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov se*sualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Instagram/theshando 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla haljinu, ali i pesmu koju želi na sahrani.

Međutim, u vreme kada se spremala za odlazak, njen suprug je imao aferu sa drugom ženom. Ona je sa fotografom Kurtom Isvarijenkom bila 14 godina kada je saznala da spava sa njegovom saradnicom. Zvezda serije "Čari" je to otkrila u januaru 2023. kada se rak dojke koji je bio u četvrtom stadijumu proširio na njen mozak.

Pročitajte još: SPEMNA NA NAJGORE: Slavna glumica rasprodaje lične stvari i planira da uradi jednu stvar pre smrti!

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Šenon Doerti o raku  Instagram/people

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!