MIS SRBIJE 2024. JE ALEKSANDRA RUTOVIĆ! Titulu ponela ćerka čoveka koji je osuđivan zbog ranjavanja Peconija

Lepa Aleksandra Rutović je pobednica Izbora za mis Srbije 2024.

Antonio Ahel/ATAImages

Izbor za mis Srbije 2024. na kom se 18 devojaka takmičilo za titulu "najlepše"održan je 19. juna, a predsednica žirija bila je Jelena Karleuša koja je ovom prilikom poručila da je u postupku razvoda od Duška Tošića. Celo veče bilo je obeleženo nastupima poznatih, video prilozima devojaka koje se takmiče i dobrom atmosferom.

Nakon što su prošetale više odevnih kombinacija došlo je vreme da se proglasi pobednica, a to je Aleksandra Rutović.

Aleksandra ima 25 godina, u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam I hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine. Govori ruski i engleski jezik. Od 5 godine se takmičila upreponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Poštuje Bušido kodeks, kodeks samuraja.

Njen otac je Željko Rutović, čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija. Rutovićeva žena je bivša Mis Srbije Mirjana Božović. Nova mis Srbije, Aleksandra Rutović, dala je intervju po osvajanju titule, te istakla da želi da devojčice idu njenih stopama.

"Ja ne želim da mi devojčice zavide, želim da im budem uzor. Nadam se da ću biti pravi uzor njima, da im pokažem kako treba i nadam se da će te devojke, devojčice, jednog dana da ostvare svoj san, kao što sam ja svoj. Lentu nije teško nositi. Najveća podrška su mi bili moj otac i njegova supruga. Tu su i sestra moja, braća, imam veliku porodicu", rekla je Aleksandra i dodala:

"Sigurno će biti naslova vezanih za mog oca... Ljudi će da pišu da sam došla do titule preko oca, neka, ja sam se ovde prijavila zbog sebe, ja želim sebe da izgradim. On mi je najveća podrška, zaista jeste".

Pogledajte kako se Karleuša pojavila u stilu starog Holivuda, u belom od glave do pete, a njen "look" neodoljivo je podsećao na Merilin Monro, dok se Jovana Jeremić nije pojavila.

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis  Kurir

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zejna želi da se prijavi sledeće godine na izbor za Miss  Kurir

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!