JA SAM MISLIO DA STE NAPRAVILI NOV KONTINENT! U 29. milioner, pola sveta ludi za njim, a on "glup k'o točak"

Troj Sivan je i sam priznao...

TikTok/Troysivan

Australijski pop pevač Troj Sivan, nalazi se na evropskoj turneji koju je nazvao "Evropa i Velika Britanija". Iako u prvi mah niko nije obraćao pažnju na naslov, jedna tiktokerka ga je upitala, tačnije, dreknula na njega u videu, objašnavajući m da je Britanija u Evropi.

Mnogi bi pomislili "nepotrebno", ali ne. Troj Sivan, uspešni muzičar, momak koji je osvojio svet svojim hitovima i milioner... misli da se Velika Britanija bukvalno odvojila od Evrope nakon Bregzita!

Sivan je sam priznao da se izblamirao i objavio video u kojem objašnjava da je mislio da su Evropa i Velika Britanija dva kontinenta i da se iz tog razloga turneja zove tako kako se zove. "Mislio sam da ste napravili nov kontinent", rekao je pevač, nakon čega su usledeli komentari "bar si lep i talentovan kad si već glup", ali i legitimno pitanje - "kako misliš da smo mogli da napravimo nov kontinent?".

Pogledajte:

This browser does not support the video element.

Troj Sivan o Evropi i Velikoj Britaniji  tiktok/troyesivan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!