POKAZALA MUŽA I TELO U BIKINIJU! Voditeljka bila sa Željkom Joksimovićem pre Jovane, a sada kida u 43. godini!

Atraktivna voditeljka ima 43 godine i razbija kako izgleda!

MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/adrianacortan

Voditeljka Adriana Čortan, koja je karijeru počela na Pink televiziji, objavila je novu sliku na Instagramu koja je otkrila da i dalje izgleda kao manekenka.

Ona trenutno boravi na moru sa suprugom Nemanjom Simićem, odakle redovno postavlja fotografije i snimke na Instagram. Voditeljka je pozirala i tokom plovidbe, a pratioci su prokomentarisali da i danas, sa 43 godine izgleda odlično.

 Adriana je svojevremeno bila u vezi s pevačem Željkom Joksimovićem, a sa biznismenom Nemanjom Simićem se verila 2018. godine na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a venčali su se iste godine u crkvi Svetog Marka u Beogradu.

ATA Images/Antonio Ahel 

Voditeljka se svojevremeno provodila sa manekenkom Naomi Kembel i kreatorkom Viktorijom Bekam u Dohi, gde je bila sa vlasnicom kompanije "Mis Ju", Vesnom de Vinčom.

Dok je ranije bila konstantno u medijima kao voditeljka emisija "Siti", danas vodi emisiju na Studio B i tvrdi da joj stara slava ne nedostaje - "Ne fali mi medijska eskponiranost, jer sam i te kako prisutna. Pojavljivala sam se na raznim događajima, radila sam i kao PR, a sada vodim emisiju... To mi je leglo i ja sam zaista prezadovoljna", rekla je jednom prilikom Adriana.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jovana Joksimović  Instagram/jjovanajoksimovic