NIKOLINA PIŠEK POČELA DA PILOTIRA! Voditeljka podelila fotke iz helikoptera

Voditeljka Nikolina Pišek neko je ko voli avanture čemu svedoči i fotografija iz helikoptera koju je podelila sa svojim pratiocima.

Instagram/screenshot/nikolina_pisek

Nikolina je odlučila da sebe počasti nezaboravnom avanturom, a na Instagramu je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona upravlja helikopterom.

"Dragi putnici vežite svoje pojaseve. Sve je moguće kada vozi ekipa iz Travnog, tačnije, nas troje", napisala je ona u opisu fotografije.

Instagram/screenshot/nikolina_pisek 

Nikolina voli da deli trenutke iz svog života na društvenim mrežama, pa je tako bilo i tokom selidbe ali je nedavno iznenadila pratioce storijem. Popularna lepotica se snimala dok se ulepšavala i uvijala kosu reklamirajući jedan proizvod, no pažnja svih bila je usmerena na nešto drugo umesto na njenu frizuru - na njen pazuh.

Instagram/nikolina_pisek 

Čini se da voditeljka, sudeći po snimku, već duže vreme nije sređivala ovu regiju, jer su  dlake ispod ruke bile glavne zvezde snimka. Njeni pratioci se zbog toga pitaju da li lepa Nikolina samo nije stigla da sredi pazuh ili je i ona krenula stopama slavnih koji su pokrenuli trend nebrijanja. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu  instagram/nikolina_pisek

(MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!