"POSLE 7 MESECI SAM SE VRATILA OVOJ ZAVISNOSTI": Sestra Nataše Bekvalac javno progovorila o teškom periodu

Kristina Bekvalac uputila je poruku pratiocima na Instagramu, pa objasnila kroz kakav težak period je prošla.

MONDO/Goran Sivački

Mlađa sestra Nataše Bekvalac, Kristina, podelila je sa pratiocima na Instagramu kroz šta je prolazila u prethodnom periodu. Modna kreatorka je započela ispovest:

"Pre 8 meseci sam odlučila da više ne želim da budem pušač. Bio je to jako izazovan i težak period za mene jer sam tek tada osvestila koliko sam zavisna od cigareta, i koliko mi je teško da bez njih funkcionisem na svakodnevnom nivou. Za tih 7 meseci sam imala socijalnu anksioznost i jako tesko funkcionisala sa ljudima jer su cigarete bile sredstvo za koje sam se hvatala kada mi je bilo nelagodno i teško."

"Dosta toga sam osvestila u ovim periodu, ali sam nažalost, posle 7 meseci poklekla i vratila se ovoj zavisnosti. Za tih 7 meseci sam se ugojila 7 kg i imala dodatni pritisak zbog toga jer jako teško podnosim višak kilograma kod sebe. Taj period mi je poslužio da prihvatim sebe i kada nisam zadovoljna svojim psihičkim stanjem, i da se volim. Taj period mi je poslužio sa prihvatim sebe i kada nisam zadovoljna svojim fizickim izgledom, i da se volim i tada", bila je iskrena Kristina.

"Bez obzira što nisam izdržala potpuno i posustala, ponosna sam na sebe što sam se borila a izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Iako nas je naš tata učio da nikada ne odustajemo, ja nisam izdržala. I to je ok. Možda će sledeći put biti bolje, a možda i neće. U svakom slučaju je poenta da je sve u redu i baš onako kako treba da bude. Dosta vas mi piše i pita me za ovaj moj proces, pa mi je bilo lakše da ovako napišem i podelim svoje iskustvo. Dakle, ovo posustajanje ne znači da ću odustati. Idemo dalje", zaključila je.

Nataša Bekvalac uvek ističe koliko je bliska sa sestrama, a posebno sa Kristinom od koje se ne razdvaja. One su nedavno uživale zajedno na Ibici, odakle su delile snimke i slike na Instagramu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira  Kurir TV

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!