Zvezde i tračevi

PIKSIJEV SIN MRTAV-HLADAN DAO 4.000 ZA SENDVIČ: Tatine pare se troše široko - vile, jahte, tigar za ljubimca...

Piksijev sin šokirao je sve kada je pokazao koliko je platio sendvič...

Izvor: MN Press/Instagram/markoo

Život je stvarno nekome majka, a drugome maćeha. Uostalom, kako drugačije opisati životni stil Marka Stojkovića, sina fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, koji je odavno poznat po tome da za lično zadovoljstvo ne štedi. 

Tako su se u prošlosti na njegovom Instagramu mogli videti detalji luksuznih vila u kojima boravi, kadrovi sa prestižnih lokacija... što se kaže - avioni, kamioni... 

Marko koji je studirao menadžment u Londonu, uživa "za sve pare" u onome što mu je obezbedio slavni otac, te je tako ljubitelj brzih i skupih automobila, jahti, a čak je u jednom trenutku i za ljubimca imao tigra - ili se barem tako pisalo u domaćim medijima. 

No, sada se čini da je nadmašio samog sebe kada je fotografisao meni jednog kebab restorana, i kako se čini, aludirao da se odlučio za specijalitet koji je platio preko 4.000 dinara, odnosno 35 evra.

Izvor: instagram/markoo

Korisnici društvene mreže X zapitali su se "da li je realno dati 35 evra za sendvič", dok su drugi isticali da "ne znači da je kupio ukoliko je slikao meni", ali i da "se svako ispruži koliko je dug", odnosno "ko ima taj i daje".

Podsetimo, proslavljeni fudbaler, fudbalski trener, selektor naše fudbalske reprezentacije i živa legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi, decenijama je u skladnom braku s lepom Snežanom, s kojom ima troje dece - Anju, Andreu i Marka.

Bonus video:

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!