"NE PEVAM ZA DŽABE" Stoja objavila spisak, nastao haos na mrežama - evo kakva pitanja sve dobija!

Stoja Novaković u jednom postu odgovorila na sva pitanja koja joj postavljaju

Instagram/stoja_institucija

Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, napravila je pometnju na društvenoj mreži X, nakon što je objavila spisak stvari koje ne radi.

Stoja je ovim postom verovatno odgovorila na sva pitanja koja dobija u Inbox, a među njima se nalazi i ono da pokloni nekome garderobu s nastupa.

"I još jednom: Ne pevam za džabe! Ne pevam 'par pesama!' Ne snimam video-čestitke! Ne pozdravljam ujke, tetke i daidže! Ne dolazim 'kao gost' na veselja! Ne poklanjam svoju garderobu! Ne odgovaram internet prosjacima! Hvala na vremenu! Ljubi vaš vaša Stoja institucija!", napisala je pevačica, a njena objava izazvala je haos na Iksu. Mnogi su se pitali kome je posvetila ove reči, za koje mnogi smatraju da su upućene njenim kolegama koji to sve rade.

Ovo nije prvi put da se Stoja oglašava ovim pvodom. Pre nekoliko meseci je takođe reagovala na istoj mreži i navela šta joj smeta, a šta rade njene kolege.

"Ne radim video-čestitke! Ne pevam dve-tri pesme po veseljima! Ne pevam na suvo u kameru telefona! Ne idem po TV emisijama da pričam o glupostima! Ne njišem se u horu po novogodišnjim programima", napisala je tad folkerka

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"PEVAČICE NA ESTRADI U PAKTU SA ĐAVOLOM VEZUJU MUŠKARCE ZA SEBE!" Vendi šokirala tvrdnjama: Samo ovako možete da ih PREPOZATE  Kurir televizija

 (Kurir,MONDO)