Zvezde i tračevi

"SLOBODNO NAPRAVITE SKRINŠOT ZA KASNIJE": Ćerka glumice oduvala sve odgovorom zbog prozivki za dekolte

Autor Marina Cvetković

Ćerka slavne glumice Suzan Sarandon vešto je odgovorila svima koji su kritikovali njen dekolte na dan venčanja.

Izvor: Instagram printscreen / thehappilyeva

Eva Amuri, 39-godišnja ćerka Suzan Sarandon, uzvratila je svima koji su kritikovali njen duboki dekolte sa venčanja i nazvali ga "skandaloznim".

Blogerka i glumica, koja je i majka troje dece, na Instagramu je uz sliku sa venčanja napisala: "Svima koji su skandalizovani time što 'nisam sakrila' svoje grudi..." napisala je pre nego što je dodala uvećanu sliku dekoltea i uputila provokaciju, "slobodno skrinšotujte za kasnije", dodajući emodži sa poljupcem.

Eva je za svoj poseban dan nosila venčanicu dizajnerke Kim Kasas, koja je u gornjem delu korset, a o odabiru haljine pričala je za People: "Želela sam da se osećam se**si ali elegantno, i mislim da haljina predstavlja savršen balans".

Amuri, koju je Suzan Sarandon dobila tokom veze sa italijanskim rediteljem Frankom Amurijem, rekla je "da" izabraniku sa kojim je tri godine u vezi, u Njujorku. Njena majka važi za jednu od najse**sipilnijih glumica čak i u svojoj 77. godini, a koja je jednom prilikom uputila javno izvinjenje Novaku Đokoviću.


Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!