PLIVAJU U MILIONIMA, A LETUJU GDE I "OBIČAN SVET": Posle Crne Gore, Bekamovi posetili "susednu" zemlju

Dejvid i Viktorija Bekam i ovde godine letuju u Evropi.

COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I dok neke slavne face ostaju verne tropskim i dalekim destinacijama, neki od njih radije uživaju u čarima evropskih letovališta.

Nakon najbogatijeg čoveka na svetu koji je sa verenicom letovao u Grčkoj, Viktorija i Dejvid Bekam su za svoj odmor odabrali su Italiju. Poznati su kao par koji bira "svima dostupne" destinacije, te je poznato i da su više puta letovali u Hrvatskoj, a prošle godine su viđeni na Lopudu. Uživali su u čarima Crne Gore, odnosno Svetog Stefana, a sada su uhvaćeni u Sardiniji.

S njima je bio i sin Romeo.

Kada su pre nekoliko godina objavili da letuju u Crnoj Gori na Svetom Stefanu, nastao je pravi haos. Upravnici rezorta u kojem su odseli pomno su birali posebno osoblje koje je brinulo o svakoj potrebi Bekamovih, pripremajući njihova dva luksuzna apartmana.

Sobarice su ulazile u prostrane apartmane u tačno određeno vreme, ostavljajući mobilne telefone po strani kako njihove fotografije ne bi završile u medijima. Poštovanje i diskrecija prema takvim gostima su imperativ, jer su Bekamovi uvek rado viđeni gosti na obalama Jadrana, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DEJVID BEKAM SPREMA PASTIRSKU PITU  Instagram/victoriabeckham

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)