VERA PRODALA SVOG MUŽA ZA MASNU SUMU! Glumicu razapeli zbog "običnog muškarca", prozvali je razaračicom braka

Džulija Roberts našla se na žestokom udaru teških prozivki kada je stupila u vezu sa suprugom Danielom Moderom.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Omiljena holivudska glumica, Džulija Roberts, ljubav svog života upoznala je dok je bio u braku s drugom. Mnogi je obožavaju, ali ponekad se i ona znala naći na tapeti prozivki i hejterskih komentara. Ono što su joj mnogi zamerili je zapravo ono najlepše što joj se dogodilo, a radi se o njenoj ljubavi sa suprugom Danielom Moderom kojim je u braku preko 20 godina.

Svojevremeno je glumila odbeglu mladu, a uloga nije bila daleko od njenog stvarnog života. Tako je njena luda ljubav s kolegom Kiferom Saderlandom okončana samo tri dana pre venčanja i to zbog njegovog najboljeg prijatelja Džejsona Patrika. Kasnije se 1993. godine zaljubila u pevača Lajla Loveta. Razveli su se samo dve godine kasnije nakon čega je usledila njena kratka, ali proslavljena romansa s Metjuom Perijem koji ju je ostavio nakon dva kratka meseca.

Pravu ljubav pronašla je tek s kamermanom Danielom Moderom kojeg je upoznala 2001. godine na snimanju filma "Meksikanac". Iako je ljubav na setu brzo planula, nije sve išlo tako jednostavno jer je Moder u to vreme bio u braku s Verom Steimberg od koje se razveo ubrzo nakon susreta s Džulijom.

Nakon toga Džuliju su počeli da razapinju i nazivaju je je "razaračicom braka", a ona je gostujući kod Opre, rekla da se ne osjeća krivom za raspad njegovog braka - "Lako je pokazati prstom na mene i reći: 'Ona je za to kriva', razumem to. Ne zameram ljudima koji upiru prstom. Samo što nije bilo tako", rekla je tom prilikom Džilija i dodaka: "On je sve sredio, nevezano sa mnom, a ja sam sredila svoj život odvojeno od njega. Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg smo se zaljubili i ostali zajedno".

Daniel se zvanično razveo 2002. godine, a s Džulijom se venčao u julu iste godine u Novom Meksiku. Džulija je navodno platila bivšoj supruzi svog voljenog 400.000 dolara da bi se sve što brže okončalo. Dve godine kasnije, dobili su blizance, a 2007. godine još jednog sina.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ISKUSTVO GLUMICE KOJA JE OSTALA TRUDNA U ŠESTOJ DECENIJI ŽIVOTA: To se desilo posle pete veštačke oplodnje, OVAKO SAM SE OSEĆALA  Kurir televizija

(Story.hr/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!