"OBLAK SIVI SAKRI TAŠ" Breskvicu urnisali na mrežama: "Prodala 3 stola i kao koncert nije najavljen"

Breskvica je navodno zakazala prvi solistički koncert u Beogradu, međutim, mlada pevačica kaže da je u pitanju dezinformacija.

Antonio Ahel/ATAImages

Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije,Anđela Ignjatović Breskvica, navodno je zakazala prvi solistički koncert na stadionu Tašmajdan za 6. septembar. Pevačica (23) jedna je od najmlađih na ovim prostorima koja se odlučila na tako veliki korak, a karte za najavljeni spektakl već su se našle u prodaji.

Međutim, kada su je novinari pitali da li se sprema za koncert u septembru, Breskvica je imala neočekivan odgovor. Ona je iznenadila sve kada je rekla da "koncert i nije bio u planu niti najavljen, te da je u pitanju dezinformacija", zbog čega su mnogi na mrežama mišljenja da se povukla.

"Biće nadam se uskoro, kada ja to budem smatrala da je vreme za prvi solistički koncert," objasnila je, a njena izjava izazvala je buru na mrežama.

"Pa đe su ti orlovi silni što glasaše, oblak sivi sakri taš", "Ja kad keva poleti da razglasi po familiji kako konacno imam momka, a on me ostavi na seenu nakon 10 dana toga sto sam ja mislila da je veza", "Breskvica primenila taktičko povlačenje", "Breskvy pukla 3 stola što je prodala i sad kao nije ni bio koncert najavljivan. Važi dušo ako ti je lakše tako", gorele su mreže od komentara.

"Šta si rekla? Znači kako ih nije sramota prvo svoju publiku da lažu, drugo karte koje su se prodavale na sajtu, njene objave, plakati po Bgu,", "Jadni ljudi koji su kupili ona tri stola", kritikovali su je neki i priložili kao dokaz fotografije na kojima se može videti da su karte puštene u prodaju.

"Ali ljudi, karte su i dalje u prodaji"

Jedan od pratioca X-a podelio je plan Tašmajdana sa sajta za prodaju karata, i napisao "Karte su u prodaji i ima ih mnogo."

U želji da saznamo da li je u pitanju dezinformacija ili da li su skrinšotovi koji kruže mrežama "fejk", odnosno fotošopirani, otišli smo na sajt efinity.rs gde smo videli da je njen koncert zaista najavljen za septembar, kao što možete videti na printskrinu u nastavku. 

efinity.rs 

Takođe, u želji da dođemo do objašnjenja šta posredi, pokušali smo da kontaktiramo pevačicu, ali nam ona na pitanja o koncertu nije odgovorila, te ostavljamo vama da procenite šta se zapravo ovde izdešavalo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BRESKVICA I ZORJA BI SLIČNO PROŠLE KAO TEYA DORA!" Bivša pobednica Evrovizije: SRBIJI NEDOSTAJE JEDNA STVAR kako bi TRIJUMFOVALI  Kurir televizija

Izvor: Mondo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!