"NAREDIO JE DA PEVAMO PESMU 15 PUTA S PIŠTOLJEM U RUCI": Atraktivna pevačica se prisetila zastrašujuće situacije

Pevačica Tamara Milutinović, ispričala je gostujući u emisiji "Divan Šou" šta je jednom doživela na svirci, a što je jedna od najneprijatnijih situacija u njenoj karijeri.

ATA/ Antonio Ahel

Gosti poslednje emisije "Divan show" bili su Gordana Goca Lazarević, Tamara Milutinović i Bane Bojanić. Tom prilikom, pevači su otkrili situacije koje su im se dešavale na nastupima.

"Svi mi pevači nekad doživimo neprijatne situacije. Sećam se recimo na jednoj svirci da je neki 'gospodin' uleteo, pobacao sve stolove i ispraznio lokal. Nakon toga nam je naredio da pevamo jednu istu pesmu petnaest puta sa pištoljem u ruci", rekla je Tamara i dodala: "Šta da radimo, pevali smo. Mislim da je u pitanju bila pesma 'Dodiri od stakla'."

This browser does not support the video element.

ULETEO S PIŠTOLJEM, POLOMIO LOKAL, A ONDA JE POČELO MALTRETIRANJE! Atraktivna pevačica opisala najneprjatniju situaciju u karijeri  kurir televizija

"Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a nije bio"

Tamara Milutinović nedavno je organizovala crkveno venčanje i krštenje ćerkice, a sada je prvi put otkrila neke detalje iz života o kojima je ćutala. Tako je otkrila da je imala velike probleme u trudnoći zbog kojih je prolazila pakao.

"To niko ne zna, mislim na javnost. Baš nisam želela da pričam o tome. Zajednički smo podneli taj pad, ali to nas je ojačalo. Bilo je to jako teško. Veoma traumatično sam to doživela, kao i svaka žena. Bili smo jedno drugom velika podrška u tim trenucima, kao što smo i svakog dana, inače."

"Govorili smo jedno drugom da je tako moralo da bude i da će sve doći na svoje, da ćemo imati puno dece. Na kraju nam je Bog podario Emili. Ja zapravo nisam izgubila bebu. Ona je sve vreme bila tu, iako su doktori rekli da je nema. Sve je bilo kako treba zapravo. Čudno, zar ne? Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a to nije bio", objasnila je Milutinovićeva za "Hype".

"Nakon mesec dana sam saznala da to ipak nije bio slučaj. To je vidno bio spontani, ali, eto, ostala je tu, sakrila se, đavolak mali. Nije se videla na ultrazvuku. Doktori su rekli da je 'otišla' i onda je krenuo ceo taj prirodni proces. Međutim, ona je htela da se rodi. Veliki je borac. Imala sam jako rizičnu trudnoću vođenu pod budnim okom lekara", dodala je pevačica.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"POLA STVARI SA SVOJE SVADBE SE NE SEĆAM" Tamara Milutinović iznela nove detalje sa venčanja, pa rekla ko je za nju KOLEGA BROJ 1   kurir televizija

 (Kurir/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!