ISPLIVAO SNIMAK BRESKVICE SA ROMSKE SVADBE: Mlada zvezda prevazišla klubove, ovako zgrće čitavo bogatstvo

Breskvica je ranije pevala samo u klubovima, ali je sada odlučila da nastupa i na svadbenim veseljima.

TikTok/nastupi_poznatih00

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, karijeru je započela pojavivši se na sceni sa bivšim dečkom, Vojažom. Nakon što su im se putevi razdvojili, i karijere su krenule svojim tokom, a oboje su veoma popularni, posebno među mlađom populacijom. Iako je Breskvica do sada uglavnom izvodila i snimala moderne pesme, na nekim nastupima pokazala je da voli i da zapeva pravi pravcati narodnjak.

Nakon velikog uspeha pesme "Gnezdo orlovo" sa kojom je na "Izboru pesme za Evroviziju" osvojila maksimalnih 12 poena od publike, radi punom parom. Kako su pisali pojedini mediji, cena njenih nastupa iznosi 10.000 evra, ali izgleda da pevačica zarađuje mnogo više.

Iako je ranije pevala isključivo u klubovima, Breskvica je odlučila da peva i na svadbama, o čemu svedoči snimak koji se pojavio na Tiktoku.

This browser does not support the video element.

Breskvica peva na svadbi  TikTok/nastupi_poznatih00

S obzirom na to da je po svemu sudeći u pitanju jedna od romskih svadbi koje su poznate po tome da na njima muzičari uzimaju basnoslovan bakšiš, Anđela se rastura od para, a kako je izgledao njen nastup možete pogledati u videu.

Na mrežama se takođe povela velika polemika oko Breskvicine izjave da nije zakazala koncert na Tašu u septembru, izjavivši da je u pitanju "dezinformacija" te da će solisitčki koncert organizovati kada oseti da je na taj korak i spremna.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Breskvica peva Djurdjevdan u Hrvatskoj  instagram/brrrreskvica

(Informer/MONDO/M.C.)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!