UNEREDIO JOJ SE U KREVET PA ZAPALIO PRVIM AVIONOM: Glumica otkrila ko je slavna ličnosti o kojoj bruji Holivud

Gvinet Paltrou otkrila identitet poznate ličnosti koja je imala stomačnih problema u njenoj kući, zbog kojih joj je uneredio krevet.

SEBASTIEN NOGIER/EPA

"Prljava" istina o jednom od gostiju koje je glumica Gvinet Paltrou ugostila u svom domu na Long Ajlendu ugledala je svetlost dana. Holivud bruji o misterizonoj poznatoj ličnosti koja je usled stomačnih tegoba napravila haos u krevetu.

Gost je dobio nekontorlisan napad dijareje dok je boravio u domu lajfstajl gurua i proslavljene glumice, Gvinet Paltrou, a ona je otkrila njegov identitet ni manje ni više nego Opri Vinfri, navode strani mediji. U pitanju je poznati član visokog društva, Derek Blasberg, koji je uticajan u modnoj industriji, ali i prijatelj sa mnogim poznatim ličnostima - od Kim Kardašijan do Karli Klos, Bele Hadid i mnogobrojnih holivudskih glumaca sa A liste.

Kako se šuška, nakon što je imao dijareju u krevetu, seo ja u prvi avion i pobegao s mesta zločina, a Oskarovka je prionula na posao i počistila za njim. Derek se navodno branio reakcijom na lek ozempik, ali, insajderi navode da je u pitanju samo izgovor. "Nije ozempik, to je ono što govori svima", Mail Online prenosi reči upućenog izvora.

Gvinet proširila trač

Iako je Derek na sve moguće načine pokušao da zataška situaciju, trač se vrlo brzo proširio zahvaljujući glumici. "Gvinet je brže bolje ispričala sve Opri, Džeriju i Džesiki Sajfild i Leriju Dejvidu", tvrdi izvor. "Šokantno je koliko ljudi zna za ovu priču a opet nije objavljena u The Post-u, verovatno jer je on dobar prijatelj sa Dašom Žukovom, čija se majka upravo udala za Ruperta Merdoka", a u pitanju je medijski magnat i biznismen.

Pored bogatog društvenog života i ponekog skandala, Derek (42) je u braku sa Nikom Braunom, sa kojim ima sina i ćerku, Grejs i Nou (3).

IG derekblasberg 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:  

This browser does not support the video element.

Dolce&Gabbana beach   Tiktok/privatedeki

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!