TEA TAIROVIĆ SLIKAMA SA PLAŽE ZAPALILA MREŽE: Muškarcima propadale vilice od vrelog prizora

Jedna od najtraženijih pevačica trenutno, Tea Tairović, rešila je da predah od nastupa potraži na moru.

Instagram printscreen / tea_tairovic

Tea Tairović posvećena je svojoj karijeri i obavezama. Ona vredno radi i nastupa, te je sada rešila da napravi predah od poslovnih obaveza i obradovala pripadnike jačeg pola fotografijama sa plaže.

Od kako je objavila novi album koji ruši sve granice, i nastupa gotovo svakodnevno, Tea je sada rešila da vrele letnje dane iskoristi da nekoliko dana odmori daleko od Srbije. Ona je pozirala u bikiniju i oduševila sve vitkom linijom i oblinama, pokazavši još jednom zašto važi za jednu od atraktivnijih dama na javnoj sceni. Mnogobrojni fanovi uputili su brojne komplimente pevačici na račun izgleda.

Pevačica Tea Tairović obradovala je mnogobrojne fanove i najavila veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, 21. septembra.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SA TAIROVIĆKOM DOŠLO DO KOMPLIKACIJA KOJE SU DOVELE DO POSLEDICA!" Sanja Vučić otkrila detalje sa snimanja VRELOG SPOTA sa Teom  kurir televizija

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!