DEVEDESETIH SE FARBALA U LJUBIČASTO I PEVALA KOD MINIMAKSA: Buba Miranović otkrila zašto je nestala sa scene

Buba Miranović je nestala sa muzičke scene na vrhuncu popularnosti

YouTube/screenshot/Gold/RTV Pink Official

Pevačica Buba Miranović, koja je bila na vrhuncu slave devedesetih godina, gostovala je u emisiji u kojoj je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Buba je otkril i zbog čega se, na vrhuncu svoje popularnosti, povukla sa javne scene. "Nisam ja odustala, to se samo izdefinisalo. Došlo je do zamora materijala od estrade, ne od muzike koja je moja najveća ljubav. Jedno odbijanje, drugo, pedeset i peto, i polako se nestane. Ako bih želela da se vratim, to bi bilo vrlo brzo," rekla je Buba i dodaje da je za nju muzika najlepši posao:

"To je najlepši posao na svetu. Kada je neko pametan i zna da vodi priču, onda je zaista najlepši. Prvo, jer radimo samo dva dana, posvećeni smo deci cele nedelje. Imala sam uvid u sve što rade od ponedeljka do petka, jer si odsutan od petka uveče, a u nedelju si već kod kuće".

Pevačica se dotakla i početka karijere i prisetila kako je ubedila Raku Đokića da bi trebalo da sarađuju.


"Upoznala sam Raku, i blago rečeno, baš sam bila uporna da sam ja ta prava sa kojom treba da radi, iako je u to vreme radio samo sa Brenom. Hvala Bogu, posrećilo mi se, jer je Raka mnogo toga uradio za mene. Mnogo mi je pomogao i beskrajno mu hvala. Zahvaljujući Raki, došla sam do Minimaksa, koji me je kasnije zvao u svaku emisiju," rekla je Buba.

Iako su devedesete bile ozloglašene godine, Buba ih se seća sa setom, jer je u to vreme bila na vrhuncu popularnosti.

"Bila su to lepa druženja, lepo radno vreme. Radilo se od osam do jedan uveče, ja sam već oko tri u krevetu, jedino ako ne pevam u Vrnjačkoj Banji, pa dođem oko šest," kazala je.

Buba je dok je pevala, uporedo i završavala Pravni fakultet.

Instagram/printscreen/bubamiranovic.official 

"Kada imaš decu, moraš njih da obezbediš, a ne sebe. Prioritet mi je bio da svako ima svoj stan, pa ću ja onda sve lako," dodaje, ne želeći da otkriva čime se danas bavi: "Uživam u plodovima svoga rada i truda i konačno se bavim sobom", rekla je Buba, a onda otkrila da se priprema da uđe u studio:

"Čekam dobru volju pa da odem kod Raleta u studio da završimo pesmu. Pesma je gotova, trebaju samo prateći vokali i još bolja volja će mi trebati da uradim spot, ali tu smo negde. Čekamo dve godine, pa ćemo valjda uraditi sve do sledeće godine.

Pevačica je istakla i da su joj deca najveći uspeh.

"Ponosna sam što znam da su dobri ljudi. Mimo toga što su završili škole, fakultete, svako ima svoj posao, svoje porodice, decu, ali bazu i te okvire iz kojih nisam dala da izađu, smatram da je to moj najveći uspeh. Pored moje dece, još jedna bezuslovna ljubav su unuci".

Iako je njen zaštitni znak tokom karijere bila ljubičasta kosa, a u emisiji "Prvi red" otkriva zbog čega je odlučila da se prefarba i postane crnka.

"Prvo imam neke ozbiljne godine, ali kada mi je ćerka upisala fakultet, shvatila sam da to više nema smisla".

Ovako Buba sada izgleda:

Antonio Ahel/ATAImages 

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dara Bubamara napravila haos u Budvi  Kurir

(K1, MONDO, D.P)