FILIP PLEJN POSTAO TATA ČETVRTI PUT! Zgodna Rumunka mu rodila sina, svet u šoku zbog opasnog imena za bebu

Nemački modni dizajner Filip Plejn postao je otac četvrti put.

Instagram/andreeasasu90/screenshot

Filip Plejn čije modne kreacije Srbi obožavaju dobio je sina kog mu je na svet doenla nova izabranica Andrea Sasu, manekenkom poreklom iz Rumunije. Plejnu je ovo četvrto dete, a lepe vesti je podelio s pratiocima na Instagramu.

Ono što je privuklo najviše pažnje sviž, zbog čega su mogi ostali iznenađeni jeste ime koje su ponosni roditelji izabrali za neslednika - "Danas je moj 4. sin, Uragan Tor Grom - rođen u 10.58 časova. Ne mogu rečima da opišem koliko smo srećni i blagosloveni što smo dobili tako neverovatan poklon", napisao je između ostalog kreator.

Nemački modni dizajner nedavno se našao u centru pažnje zbog razvoda, a ubrzo je otkriveno i da mu je nova devojka Andrea u drugom stanju. Andrea je 22. aprila objavila prelep video snimak otkrivanja pola gde su ona i Filip obučeni u belo na luksuznom imanju: "Dečak je! Snovi postaju stavrnost", napisala je tada.

Nakon pet godina ljubavi Filip Plejn razišao se s devojokm Lucijom Bartoli. Roditelji dvoje male dece kraj svoje "sreće i bezuslovne ljubavi", kako su ranije opisivali svoju vezu, objavili su zajedničkim saopštenjem na društvenoj mreži Instragram:

"Lucija i ja smo zajednički odlučili da svoj rastanak oficialno saopštimo", stoji u saopštenju popularnog dizajnera u kome dalje objašnjava da su se zapravo razišli još u martu 2023. godine, da su svojoj vezi dali još jednu šansu, pogotovo za vreme trudnoće i nakon rođenja njihovog sina Ruža, međutim u oktobru su shvatili da ipak veza ne funkcioniše.

Iako su mnogi pomislili da dizajner samuje, njegov menadžer je ubrzo u razgovoru za nemački RTL saopštio da Filip ima novu devojku i čak očekuje i dete sa njom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

FILIP PLEJN STIGAO U BEOGRAD: Najčuveniji svetski kreator sleteo u prestonicu, bogati Nemac pravi veliki posao u SRBIJI? VIDEO  Instagram/philippplein

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!