"IMALI SMO TRI BEZUSPEŠNA POKUŠAJA, SA 3 SUROGAT MAJKE" Olja Crnogorac progovorila o borbi za potomstvo

Olja Crnogorac priznala da su surogat majke bile iz Gruzije

instagram/montenegrina_o/printscreen

Voditeljka Olja Crnogorac je gostovala u emisiji na K1 televiziji gde je, prvi put, progovorila o borbi da postane majke. Olja je otkrila da je pokušala da se ostvari u najvažnijoj ulozi uz pomoć surogat majki, ali, nažalost, bezuspešno.

Olja je otkrila da je imala tri neuspela pokušaja sa surogat majkama u Gruziji, nakon što su njihovi embrioni prvobitno bili u Solunu.

"Mi smo to tamo prebacili, imali smo tri embriona i tri bezuspešna pokušaja, sa tri surogat majke. Toliko svega smo prošli, taj neki frižider i onda mi je bilo toliko puno srce kada sam čula da je Marija uspela", rekla je Olja u emisiji "Intrigantno", komentarišući nedavnu vest da je Marija Šerifović postala majka putem surogat majčinstva.

"Toliko sam bila srećna zbog nje, a srce mi se steglo jer smo toliko toga prošli...  svi parovi koji se muče, koji imaju problem ili su bolesni... volela bih da naša zemlja pokrene takav program, iako je preskupo".

Olja je krajem prošle godine objavila slike i snimke iz bolnice i otkrila teškoće kroz koje prolazi u želji da se ostvari kao majke.

Voditeljka je tada istakla da je želela da se ostvari kao majka, zbog čega je otišla na vantelesnu oplodnju, ali je posle nje sve krenulo nizbrdo.

"Na veštačku oplodnju sam otišla potpuno zdrava, a tri godine kasnije, nakon hormona koje sam dobijala, završila sam na 30 miligrama kortikosteroida i promenjenim životom iz korena. Moj život se sveo na to da ujutru čim ustanem prvo odradim vežbe za cirkulaciju koje su mi neophodne da bih povratila energiju u telo. Moje nuspojave su toliko jake da ja više nisam ista osoba. Ranije sam imala toliko energije da sam mogla volu rep da iščupam, moj dan je trajao 25 sati. Uz samo malo truda i kalorične hrane sam postizala definiciju mišića i bila kao strela", rekla je ona, pa otkrila da joj je, usled uzimanja terapije, fizička aktivnost strogo zabranjena.

"Danas mi je zabranjena fizička aktivnost od strane doktora, jer se zadišem i na trećem pređenom stepeniku, ali ova budala od žene ne sluša savete i ide protiv medicine i nauke. Dakle, na kortikosteroidu pet puta nedeljno idem na trening. Koliko besa osećam u sebi govori i to da sam krenula na kik-boks, a na prvom treningu su me sekunde delile od padanja u nesvest. Trener se uplašio i vikao mi da stanem, ali ja nisam htela. Ne dam! Ne dam da propadnem kao što propadam rapidno psihički i fizički", istakla je ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Olja Crnogorac prezivela pakao na letu Cirih - Beograd  Instagram

(K1, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!