PRVI PUT SE OPERISALA U 16. GODINI: Ko je "kraljica silikona" koja ide u zatvor zbog otmice?

Domaća javnost je upoznala Tijanu Đuričić pre više od 10 godina

YouTube/TheRakac85

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", osuđena je na devet meseci zatvora zbog optužbi da je otela i zlostavljala svoju bivšu podstanarku i školsku drugaricu Jelenu M. (35). Đuričićeva se u ovom postupku teretila da je u martu 2015. godine organizovala otmicu i da su joj u tome pomogla dvojica prijatelja.

Javnost je upoznala Tijanu pre više od 10 godina, kada su objavljene slike crnokose devojke s prodorno plavim sočivima, napućenim usnama i ogromnim, silikonskim grudima. Nije krila da je imala pregršt intervencija na licu i telu, ali i da je prvu operaciju uradila kada je imala samo 16 godina.

2013. godine je izjavila da je "možda malo preterala" sa silikonima, ali da se njoj dopada kako izgleda. Ubrzo je ušla i u rijaliti Farma, u kojem se sukobljavala sa Kristijanom Golubovićem, a nakon napuštanja imanja u Lisoviću, povukla se iz javnosti.

Pre par godina se vratila na društvene mreže i pokazala transformaciju - duga, crna kosa je nestala, sa njom i plava sočiva, ali i implanti u usnama.

Pogledajte slike "pre i posle":

 (Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!