GLUMIO ŠVABU, PA POBEDIO U "VELIKOM BRATU": Proslavio se u "Ranama", pa otišao daleko od Srbije

Nestašni dečak, kasnije poznati glumac Milan Marić proslavio se ulogom u filmu "Rane".

YouTube/CobraFilmOfficial

Film koji je i danas zadržao mesto jednog od najgledanijih domaćih su svakako "Rane". Emitovan je 1998. godine, a kod publike je munjevitom brzinom ostvario veliki uspeh.

Pored već poznatih i velikih glumačkih imena poput Dragana Bjelogrlića, Nikole Koja, Branke Katić, Mikija Manojlovića, Vesne Trivalić i mnogih drugih pred objektiv su tada prvi put stala tri glavna junaka, obični momci koji nisu ni sanjali da će postati deo jednog od najgledanijih domaćih filmova. Pokojni Dušan Pekić se ostvario u ulozi Pinkija, Andreja Jovanović je igrao Dijabolu, a Milan Marić glumio je Švabu.

Rane trejler  YouTube/ Bad Angels

Upravo su se mnogi zapitali šta se dogodilo sa talentovanim Milanom, a on je u nekoliko navrata govorio kako je uopšte i došlo do angažmana u "Ranama". Bio je običan, ali i nešto problematičniji momak koji nije ni maštao o glumi. Publika ga je zavolela, ali svoju karijeru nije nastavio. Nakon duge medijske pauze iznenadio je sve učešćem u rijalitiju "Veliki brat VIP".

YouTube/Sine Nomine/printscreen 

Milan Marić Švaba je tokom trideset dana, koliko je proveo u kući na Košutnjaku, mahom bio tih, miran, povučen, pravičan, ni sa kim se nije svađao, niti se zamerao. Na kraju je odneo i pobedu.

YouTube/ Vladimir Spasic/printscreen 

Milan se ubrzo nakon pobede u rijalitiju preselio u Rusiju u potrazi za boljim životom i oženio se izvesnom Stelom posle svega pola godine zabavljanja. Na skromnoj ceremoniji su prisustvovali samo kumovi, a sudeći po retkim fotografijama koje se mogu naći na mrežama, nije se previše promenio za sve ove godine.

YouTube/Holllywood Hooligans/printscreen 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVET JE UŠAO U BALKANSKE DEVEDESETE! Cvetićanin upozorio: U februaru može doći do PERFEKTNE OLUJE! Evo šta to znači za Srbiju  Kurir televizija

(MONDO/ K.B.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!