ZAVRNULI GA ZA 300.000 EVRA! Naš popularni reper: "Ulagao sam u nepostojeće nekretnine, a onda je on nestao"

Stefan Cvijović Cvija ispričao je jednom prilikom kako je ostao bez 300.000 evra.

Instagram/cvija1989

Reper Stefan Cvijović Cvija koji se jednom prilikom prisetio najgore noći kada su on i njegov kolega Relja Popović dobili batine posle nastupa, prošao je kroz pakao kada je pre par godina ostao bez 300. 000 evra. Reper je tada bio na vrhuncu karijere, a novac je želeo da umnoži i uložio je u gradnju zgrada.

Cviji se, kako pišu domaći mediji, svidela ideja da sa uloženih 300.000 evra postane milioner, pa je bez mnogo razmišljanja prihvatio ponudu koja mu se pojavila i ispostavila kao čista prevara.

"Ja sam pre jedno sedam, osam godina krenuo da ulažem u neke nepostojeće stanove, trećinu miliona evra. Imao sam jako težak period kad sam shvatio da je čovek kome sam davao novac nestao. Tu sam shvatio da nikad ne treba da padaš u životu. Meni su se dešavali padovi u karijeri. Meni je karijera jedna amplituda, nemaš hit, nemaš hit, pa onda imaš. Samo je bitno da budeš istrajan, jak i ne padaš. Jer ja da sam pao u toj situaciji, kada sam pukao i sve to propao bih", rekao je Cija jednom prilikom i dodao:

"I dalje novac nisam izvukao iz toga, ja sam se pozdravio sa tim... A da sam ostao tu kao neko ko je kukao: 'Jao, šta sada da radim...' Ovako pet godina ja bih propao još više, ja ne bih imao život. Nego sam shvatio: 'J**i ga, čekaj, jesam prso, prso, čekaj, ne mogu da vratim vreme, ne mogu, jesam pogrešio, pogrešio'. Ideš, guraš brate, cimaš se, praviš se, imam iskustvo imam kontakte, koje nisam imao kad sam imao 22 godine. Imam ljude koje nisam imao tad, znam malo više. I naravno da sam se izvukao iz svega toga", ispričao je Cvija tada, a preneo je Skandal.

Cvija važi za jednog od najpopularnijih domaćih repera, a da njegov put do zvezda nimalo nije bio lak, potvrdio je upravo on. U svojoj ispovesti otkrio je kako su izgledali njegovi počeci i nastupi koji nisu oduvek bili dobro plaćeni.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Relja Popović  Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!