"JAO, ŠTA RADIŠ? JE L' TO PODLIV?" Anđelka zakukala zbog poteza maserke, snimala se samo u peškiriću

Anđelka Prpić objavila je snimak sa stola za masažu i oduševila verne fanove.

ATA Images /Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić Žugić koja je dobila ćerku s dugogodišnjim prijateljem bivšeg supruga, objavila je na Instagramu simpatičan video u kom je najavila predstojeću predstavu u Hrvatskoj. Ona se snimala na stolu za masažu, dok su joj intimni delovi bili prekriveni samo peškirom.

"Šta radiš to? Jao...", viknula je u jednom trenutku Anđelka i dodala: "Je l' to podliv? Pa, kako ću posle predstave na plažu?".

Anđelka Stević Žugić 2020. godine razvela se od supruga sa kojim je bila u braku devet godina i dobila sina. Njihov razvod podigao je veliku prašinu u javnosti, posebno nakon što se saznalo da je glumica pronašla sreću u ljubavi pored Marka Žugića, dugogodišnjeg prijatelja bivšeg supruga.

Glumica je drugi put stala na "ludi kamen" s Markom sa kojim je dobila ćerku Čarnu. Razvod je izuzetno bolna životna situacija, a trauma postaje još veća kada se u to "umeša" ceo narod jer je neko javna ličnost, ali Anđelka kaže da je uspela da iz tog izazovnog životnog perioda izađe srećna i sigurna u svaki odluku koju je donela.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anđelka Prpić bez šminke  Instagram/andjelkap

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!