SA 54 JE 15 GODINA MLAĐEM MATIJI RODILA DETE: Dok se šepuri u kupaćem dečka joj prozivaju "kako može s babom"

Brigit Nilsen uslikana je sa svojim partnerom na plaži, a komentari su bili nemilosrdni.

EUGENIO BLASIO/ipa-agency.net/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuvena manekenka i glumica Brigit Nilsen napravila je predah od obaveza i otputovala u Italiju zajedno sa suprugom i svoja dva sina.

Nju su paparaci uslikali na plaži, a čuvena plavuša pokazala je zavidnu liniju u svojoj 61. godini.

Ona je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, a njenom mužu Matiji Desiju teško je bilo da skine pogled sa njenog tela.

EUGENIO BLASIO/ipa-agency.net/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, od trenutka kada su se pojavile paparaco slike na mrežama, negativni komentari su se zaređali, a mnogi su se pitali kako Matija može da bude s njom

"Izgledaju kao baba i unuk", "Tako je neprirodno", "Kako može da pipa telo babi"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

instagram/realbrigittenielsen 

Međutim, uprkos negativnim reakcijama, ljubav Nilsen i Desija jaka je kao prvog dana. Podsetimo, njih dvoje su otpočeli vezu kada je ona imala 42, a on 27 godina. Zbog Italijana je odlučila da se ponovo ostavari kao majka, što im je i uspelo nakon 13 godina pokušavanja.

"Doktor me je upozorio da budem realna u pogledu svojih šansi. Rekao mi je da imam dva i po procenta šanse da zatrudnim, pa kada se to konačno dogodilo, bilo je jednostavno neverovatno. A onda je postojao strah, jer sam bila visokorizična sa 54 godine."

instagram/realbrigittenielsen 

Ispostavilo se da ne treba da brine. "To je bila najlakša trudnoća koju sam ikada imala", kaže ona. "Možda zato što sam to prošla četiri puta pre toga, a moji prioriteti su se promenili. Bila je to duboka, duboka želja u meni i izbor."

Glumica je takođe majka četiri starija sina, u dobi od 28-39 godina, a na komentare da je "prestara da bude majka u tim godinama" rekla je: "Pre svega, ne postoji to da je neko 'prestar'", dodala je i potom se obrušila na "drugu stanu".

"Mi to ne govorimo muškarcima koji imaju decu u 60-im, 70-im, čak i 80-im godinama! Pogledajte Roberta De Nira. On ima 79 godina i dete od 7 meseci", istakla je Nilsen revoltirano i istakla da je njena mudrost i godine čine odličnim roditeljem.

Tim Brand / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Znate kako deca kažu da su bake najbolje? Osećam se kao da imam taj način razmišljanja i emocije. Imam strpljenja i tu dodatnu ljubav da sada dam, i mislim da je to zato što sam u godinama bake."

"Kada sam bila mlađa mama, često sam žonglirala jer sam bila sama - čas sam u avionu, čas na filmskom setu. Sada je Frida na prvom mestu." Dodala je i da joj je sada iznenađujuće što je manje umorna nego što je bila sa decom koju je ranije dobila.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

plaža štrand  Privatna arhiva

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!