SKINUO SE SIN NAJLEPŠE SRPSKE GLUMICE: Pokazao izvajane mišiće, a devojke u transu - "Majke, zaključavajte ćerke"

Najlepša srpska glumica najpre je privukla poglede zgodnim telom, a potom i slikama sina koji je izrastao u ozbiljnog frajeta.

Instagram/natasaninkovic

Jedna od najlepših glumica na ovim prostorima, Nataša Ninković, napravila je predah nakon više nego uspešne sezone, i otputovala na primorje odakle redovno postavlja fotografije. 

Iako ima 51 godinu, Nataši bi na energiji i lepoti pozavidele i mnogo mlađe devojke, a glumica je u nekoliko navrata oduševila pratioce fotografijama u kupaćem.

Instagram/natasaninkovic 

No, nije samo to privuklo pažnju ljudi. Ona je u jednom trenutku podelila fotografije i sina Matije, a sudeći po oduševljenim komentarima na mrežama, žene su više nego oduševljene izgledom mladića. 

Instagram/natasaninkovic 

"Kakav je frajer", "Mnogo lep dečko", "Majke, zaključavajte ćerke", samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama. 

Inače, Ninković pored Matije ima još jednog sina - Luku, a u jednom intervjuu je priznala da joj je podrška njena "tri džentlmena" od velike važnosti. Nakon završetka srednje škole, Luka i Matija su otišli u inostranstvo na dalje obrazovanje, što je za Natašu bilo teško, ali je ponosna na njihov uspeh.

- Meni se sve vidi u očima, pa kad se desi nešto nepredviđeno, s vrata sledi pitanje jednog od njih trojice: "Šta se desilo". Njihova reakcija brzo me vrati u normalu - rekla je Ninković.

Instagram/natasaninkovic 

Sinovi Nataše Ninković izrasli su u uspešne, lepe i zgodne momke. Nedavno su proslavili 23. rođendan, a ponosna majka je podelila fotografiju svojih naslednika. Matijina fotografija sa letovanja pokazuje da je svaka majka mogla poželeti takvog zeta.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Nataša Ninković došla kući  Kurir

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!