BOL U GRUDIMA ME PARALISAO, DAVILA SAM SE: Jovani bivši muž spasio život, otkrila šta se desilo na letovanju

Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je šta se desilo na jednom letovanju, kada je doživela manji srčani udar dok je bila u vodi.

MONDO/Stefan Stojanović

Jovanu Jeremić u poslednje vreme privlači pažnju svakim svojim korakom, izjavom, ali i ljubavnim životom. Jednom prilikom je ispričala i ne tako lepu anegdotu koja joj se desila na crnogorkom primorju. Voditeljka je doživela manji srčani udar dok je boravila u Crnoj Gori, a ključnu ulogu je odigrao njen suprug Vojislav Milošević, kome može zahvaliti što je danas živa.

"Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi", prisetila se popularna voditeljka i dodala:

"Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu".

Instagram/jeremicjovana/Screenshot 

Prisetila se i šta su joj rekli lekari: "Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor", ispričala je Jovana za "Svet" jednom prilikom.

Nakon razvoda, Jovana je uplovila u vezu sa biznismenom Draganom Stankovićem s kojim uživa u vili koja je dobila ime po njoj, a nedvano su se našli na svim naslovnim stranama zbog požara koji je izbio u njegovom pogonu pekare AS. 

Pogledajte vilu "Jovana"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!