CECIN BIVŠI IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA" MISICI: Jovana u skromnoj venčanici, Bogdan u otmenom odelu u Gračanici

Bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović, ugostitelj Bogdan Srejović izgovorio je sudbonosno "da" Jovani Ljubisavljević, bivšoj misici i učesnici rijalitija "Zadruga".

Instagram/ ljubisavljeviceva/Printscreen

Bez prethodne medijske pompe i najave, Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović izgovorili su jedno drugom sudbonosno "da" u svetinji na Kosovu. Oni su se tajno venčali u manastiru Gračanica

Njih dvoje fotografije sa crkvenog venčanja podelili su na društvenoj mreži Instagram.

Jovana je za ovu priliku izabrala skromnu i svedenu venčanicu, dok je Bogdan izabrao teget elegantno odelo uz belu košulju, a na nogama je nosio bele patike.

Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa a tom prilikom je otkrila i kako zamišlja njihovo venčanje. "Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni", rekla je Jovana jednom prilikom, prenosi Blic.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Cecin dečko objavio DELIĆ ATMOSFERE iz noćnog provoda! Bogdan Srejović morao da OVEKOVEČI OVAJ MOMENAT  #Instagram

(MONDO/M.C.)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!