KAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE RODILA DETE NAJBOLJEM FRAJERU: Umesto ove bombe prsten dao rođenoj majci i s njom se oženio

Bredli Kuper nije želeo da se oženi lepoticom koja mu je rodila dete zbog mame, a ona je sad pokazala neverovatno telo na kom joj zavide.

Profimedia

Bivša partnerka Bredlija Kupera, Irina Šajk, podigla je temperaturu na mrežama nakon što je objavila novu fotografiju u kupaćem kostimu. 

Minijaturni crni bikini samo je dodatno istakao izvajan struk i obline sa kojih je teško skinuti pogled, nevezano da li ste muško ili žensko. 

Očekivano, pozitivni komentari su se samo ređali, a mnogi su pisali i da je teško poverovati da je ikada bila trudna s obzirom da joj na telu mogu pozavideti i daleko mlađe. 

Instagram/IrinaShayk 

U isti mah, mogli su se pročitati i komentari da je "Bredli lud što ju je ostavio", i što je "dozvolio majci da se meša u njihov odnos"

Podsetimo, Irina Šajk i Bredli Kuper dugo su bili u vezi, a njihova ljubav krunisana je i rođenjem ćerkice. No, odnos im se našao na staklenim nogama nakon što je glumac snimao film sa Ledi Gagom. S obzirom da je njihova energija na sceni bila toliko jaka, ljudima je teško bilo da poveruju da između njih nije bilo ničeg višeg od poslovnog odnosa, a malo nakon toga, pukla je i veza Irine i Bredlija.

YouTube/screenshot/Movieclips 

Šuškalo se i da je za sve kriva majka glumca Glorija, sa kojom ima, po mišljenju mnogih, blestan odnos. Oni se dnevno čuju po nekoliko puta, čak i sada kada živi sa njim, a ona donosi i sve odluke vezane za njegovu karijeru ali i privatni život. 

Kuper čak nosi i burmu pokojnog oca kojoj se, kako je sam rekao jednom prilikom, "oženio majkom", te joj na taj način ukazao čast zbog svega što radi za njega. 

Profimedia 

Glumac se čak svojevremeno i pojavio na crvenom tepihu sa Glorijom i Irinom, a pred fotografima su se držali za ruke. 

Šuškalo se da Bredlijeva majka nije bila blagonaklona prema Irini, te da je to razlog zašto je glumac nikad nije odveo do oltara, a da li će istu sudbinu doživeti i njegova nova izabranica Điđi Hadid, ostaje da vidimo. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Irina Šajk  Tiktok/runwaybybella

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!